ȘtiriTehnologie

TRANSPark – aplicație gratuită dedicată șoferilor profesioniști

Forumul Internațional al Transportatorilor a lansat serviciul online și aplicația TRANSPark pentru smarphone-uri și tablete, care ajută șoferii profesioniști să identifice și să adauge cu ușurință zonele de parcare sigure și confortabile din peste 43 de țări, din Portugalia până în Kazahstan. Aplicația a fost dezvoltată pentru a preveni furtul de marfă și de combustibil prin listarea măsurilor de siguranță pentru fiecare zonă de parcare cât și listarea facilităților disponibile (dispozitive de securitate, posibilităţi de reparaţii sau de spălare pentru camioane, hoteluri, restaurante, etc.) pentru a îmbunătăți nivelul de confort al șoferilor în timpul serviciului.

De asemenea, șoferii profesioniști au posibilitatea să caute zonele de staţionare pentru camioane, pe ţări, în jurul unui punct dat pe o rază de 100 km, sau de-a lungul itinerariului lor. Coordonatele complete, precum şi planuri de acces sunt de asemenea disponibile.

TRANSPark - aplicație gratuită dedicată șoferilor profesioniști

TRANSPark - aplicație gratuită dedicată șoferilor profesioniști

Mai mult de 3.000 de zone de staţionare pentru camioane sunt în prezent înregistrate în TRANSPark, din care 1.800 sunt geo-poziţionate. Numărul lor va creşte în continuare, pe măsură ce noile informaţii vor fi transmise de şoferi profesioniști care folosesc aplicația şi de responsabilii parcărilor, apoi verificate de autorităţile naţionale şi asociaţiile naţionale membre IRU pentru a le controla exactitatea.

Alte servicii IRU gratuite sunt oferite via TRANSPark pentru a permite profesioniştilor din transportului rutier de a se conforma diferitelor legislaţii naţionale şi de a întări siguranţa rutieră şi securitate economisind timp şi bani cu resurse financiare ZERO. Serviciile  cuprind: un planificator de itinerariu, preţul carburanţilor în 40 ţări, timpii de aşteptare la frontiere, informaţii de ultimă oră privind interdicţiile de circulaţie, lucrări şi alte bariere rutiere, consemne de siguranţă IRU şi îndreptar pentru şoferi, condiţii meteorologice locale, naţionale şi globale, un convertor valutar respectiv asistenţă şi consiliere juridică.

Aplicația pentru terminalele mobile funcționează doar cu o conexiune la internet și sistemul de localizare geografică activ.

Așteptăm comentariile voastre despre aplicația TRANSPark.

Din aceeași categorie...

Back to top button