Transport de legume cu Renault Trucks T460 4×2

Transport de legume cu Renault Trucks T460 4x2
Compania elvețiană Gebr. Meier Gemüsekulturen AG a inclus în flotă trei camioane Renault Trucks T460 4x2 cu semiremorcă frigorifică pentru transport de legume.

Compania Gebrüder Meier Gemüsekulturen AG din Dällikon este o afacere clasică de familie, pronită în anii ’20 în în Buchs, cantonul Zürich, Elveția. De atunci, toate generațiile familiei s-au implicat în această afacere.

Transport de legume cu Renault Trucks T460 4x2

Compania deține în prezent trei spații logistice Buchs (Wiesenhof), Dällikon (Erlenhof) și Hinwil. De asemenea, la piața en-gros din Zürich are un punct fix de vânzare.

De la aceste baze, compania Gebr. Meier Gemüsekulturen AG livrează la nivel național legume proapste care sunt cultivate pe o suărafață de 100 de hectare în aer liber și pe 6 hectare de sere în condiții complet ecologice, conform standardelor elvețiene. În funcție de sezon, compania are între 100 și 200 de angajați.

Flota companiei este compusă din patru camioane, toate de la Renault Trucks. Markus Meier, directorul companiei, spune că a făcut această alegere după ce partenerul lor Thomann Nutzfahrzeuge AG i-a pus la dispoziție un camion Renault din gama T ca vehicul de înlocuire pentru unul din camioanele sale care se afla în service. După ce a folosit o săptămână un astfel de camion a decis să schimbe complet flota și să treacă pe camioane Renault Trucks.

Cele trei camioane Renault Trucks T460 4×2 au o sarcină utilă de 36 de tone și vor fi folosite pentru livrări în toată Elveția, fiecare parcurgând în medie aproximativ 80.000 km pe an.

VEZI ȘI: Excavator de vid montat pe șasiu Renault Trucks C520 P10x4

Modelul T460 4×2 este echipat cu un motor de 11 litri care dezvoltă 460 CP și care are un consum de sub 27 l/100 km. Iar acest lucru este posibil cu ajutorul cutiei automate cu 12 trepte OptiDriver.

Compania este preocupată ca toate produsele cultivate să respecte standardele eco și să aibă un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător, ceea ce a stat și la baza achiziției atunci când a fost vorba de camioane.

Toate cele trei modele sunt echipate cu toate dotările sistemele de asistență și de siguranță pentru o protecție sporită a șoferilor. Markus Meier spune că în medie compania folosește un camion pentru o perioadă de cinci ani după care îl revând, iar faptul că este echipat cu toate opțiunile disponibile îi ajută să obțină un preț foarte bun la revânzare.

Follow #infotrucker