Transport rutier internațional în siguranță cu noua semiremorcă Profi Liner TIR

Transport rutier internațional în siguranță cu noua semiremorcă Profi Liner TIR
Krone, unul dintre liderii pieței europene de semiremorci, a lansat o nouă semiremorcă cu prelată special concepută pentru transportul rutier internațional.

Denumit Profi Liner TIR, aceasta a fost prezentată în cadrul IAA 2018. Conform oficialilor Krone, noua semiremorcă cu prelată Profi Liner TIR oferă siguranță sporită pentru transporturile internaționale, mai ales atunci când produsele aflate în semiremorcă sunt unele extrem de valoroase.

Transport rutier internațional în siguranță cu noua semiremorcă Profi Liner TIR

Mai mult decât atât, Krone spune că noul cablu vamal asigură dispozitivele de pretensionare a prelatelor împortiva accesului neautorizat la zona de încărcare.

VEZI ȘI: WABCO va furniza către Daimler o nouă unitatea de comandă a transmisiilor manuale automatizate

Semiremorca Profi Liner TIR este echipată cu o nouă prelată glisantă, are o lungime standard de 13.620 de mm, iar masa proprie este de 6.290 de kilograme. Sarcina utilă a semiremorcii ajunge la 32.710 kilograme.

În cadrul IAA 2018, Krone a expus mai multe versiuni pentru a oferi clienților o idee clară cu privire la posibilitățile de comandare. Astfel, aceștia au putut vedea o semiremorcă Profi Liner TIR deschisă, fără pereții laterali.

Cadrul exterior a fost expus astfel încă clienții să observe rampele integrate care permit etanșarea vamală și cele 28 de suporturi de prindere. Zona de culisare dispune de îmbinări de plastic cu nituri și oferă protecție împortiva penetrării.

Dispozitivul de eliberare din față și dispozitivul de tensionare din spate sunt fixate fiecare printr-un cablu cu grosimea de un inch (2.54 cm) și cu o placă de acoperire.

Follow #infotrucker