Știri

Transportatorii maritimi greci întra în grevă

Ministerul Afacerilor Externe informează că transportatorii maritimi greci au anunțat prin intermediul Federației Navale Panelenă (PNO), că vor organiza, la nivel național, o grevă de 48 de ore în zilele de 27 și 28 ianuarie 2016, precum și a unei grevă de 24 de ore în ziua de 4 februarie 2016.

Vor fi afectate toate categoriile de transportatori maritimi. Pe durata grevei, vapoarele rămân ancorate în porturi. Recomandăm transportatorilor rutieri care folosesc serviciul de transport cu feribotul să se informeze de situația din Grecia.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Transportatorii maritimi greci întra în grevă

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button