Bus

Transportatorul Geldhauser a comandat 19 autocare și autobuze Setra

Geldhauser Linien- und Reiseverkehr GmbH implementează o nouă idee prin intermediul a șase autocare cu etaj Setra S 531 DT. Noile autocare cu etaj vor fi utilizate pe rutele operate de transportatorul din Munchen (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund, MVV).

Aceste autocare care circulă între Dasing și Pasin pe autostrada A8, leagă Augsburger Verkehrs- und Tarifverbund (AVV, operatorul de transport public din Augsburg) de MVV. Pe lângă cele șase autocare cu etaj, compania Geldhauser a cumpărat și 10 autobuze interurbane Setra Low Entry MultiClass (S 418 LE).

Transportatorul Geldhauser a comandat 19 autocare și autobuze Setra

Acestea vor fi operate pe ruta de servicii expres de la Ostbahnhof din München la Ottobrunn. De asemenea, alte trei autocare Setra ComfortClass (S 516 HD) au fost preluate deja și vor fi puse în funcțiune începând cu acest an într-un program exclusivist al companiei germane.

VEZI ȘI: Solaris va livra 11 troleibuze Trollino 12 la Târgu-Jiu

Geldhauser Linien- und Reiseverkehr GmbH & Co. KG are în prezent peste 750 de angajați și mai mult de 550 de vehicule în flotă, de la minibus-uri, până la autocare de lux cu etaj.

Autobuzele cu servicii regulate funcționează în districtele München, Starnberg, Bad-Tölz/Wolfratshausen, Fürstenfeldbruck și Dachau ca autobuze regulate, școlare și autobuze suplimentare la orele de vârf. În plus, compania fondată în 1962 are o mulțime de clienți din sectorul școlar, sportiv, autorități locale sau companii private.

Din aceeași categorie...

Back to top button