ȘtiriTransport 4.0

#transportlogistic2017: TimoCom a lansat aplicația TC Transport Order

În cadrul târgului transport logistic 2017 de la Munchen, cea mai mare platformă de transport din Europa a lansat aplicația TC Transport Order.

Disponibilă începând cu luna iulie 2017, aplicația TC Transport Order va optimiza procesele comerciale între transportatori, casele de expediții și firmele care au marfă de transportat și va reprezenta o înnoire în munca de zi cu zi din platforma de transport TimoCom.

#transportlogistic2017: TimoCom a lansat aplicația TC Transport Order

Aplicația TC Transport Order va face posibil pentru cei peste 120.000 de utilizatori ai platformei TimoCom să efectueze tranzacții digitale prin intermediul acesteia, oferind un avantaj major esențial în ceea ce privește optimizarea digitală a proceselor.

Prin noua aplicație partenerii comerciali își vor derula pentru prima dată comenzile de transport direct în cadrul platformei TimoCom, iar ca urmare integrarea digitală în rețea dintre beneficiari și prestatori va deveni semnificativ mai eficientă.

Introducerea aplicației TC Transport Order și-a adus un aport important la dezvoltarea digitală a platformei de transport. Pentru clienții Timocom acest lucru înseamnă, înainte de toate, o economie semnificativă de timp și o reducere a costurilor de procesare datorită prelucrării digitale și evitării fracționării mediilor.

Solicitări de transport pe cale digitală și administrare centralizată a comenzi
Prin funcția de solicitare de oferte de transport din TC Transport Order este posibil ca beneficiarii să solicite oferte de transport în paralel de la mai mulți parteneri – în timp real și la prețurile curente.

#transportlogistic2017: TimoCom a lansat aplicația TC Transport Order

Dintre toate ofertele primite este foarte simplu s-o alegeți pe cea optimă. Prestatorii potențiali au șansa la mai multe comenzi prin solicitările concrete primite. Comanda este derulată apoi printr-o ”strângere de mână digitală” în TC Transport Order.

VEZI ȘI: Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa a fost deschis în România

Acolo ambii parteneri au o imagine de ansamblu asupra tuturor comenzilor de transport și a statutului acestora. Comenzile pot fi administrate oricând centralizat în platforma TimoCom pentru organizația proprie.

În plus, utilizatorii TimoCom vor primi notificări referitoare la evenimente relevante pentru ei – de asemenea direct, în cadrul platformei de transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button