Utilitare ușoare

Transportor auto IVECO Daily cu loc pentru 4 mașini și 2 șoferi

Modelul va fi folosit pentru transport internațional.

IVECO Truck Services a livrat recent un vehicul comercial foarte special: un transportor auto IVECO Daily pentru până la 4 mașini, cu două paturi pentru șoferi.

Dealerul de proprietate IVECO din România a livrat clientului WLD TRANS Autolux un IVECO Daily cu o caroserie specială, proiectată pentru transportul autovehiculelor de lux.

Transportor auto IVECO Daily cu loc pentru 4 mașini și 2 șoferi

Modelul dispune de două rampe ajustabile și compartiment din aluminiu închis, cu uși laterale și spate. Cu ajutorul remorcii, acest Daily poate transporta până la patru vehicule simultan.

Acest transportor auto IVECO Daily are o masă maximă autorizată de 7.200 kg + 3.500 kg și va fi folosit pentru curse în spațiul comunitar. Motorul este cel mai mare disponibil în gama Daily: 3 litri diesel, Euro 6D, de 180 CP. Transmisia este una manuală cu 6 trepte.

VEZI ȘI: Noul IVECO T-WAY: Informații și fotografii oficiale

Autoșasiul are ampatament de 5.100 mm, iar deschiderea laterală a ușilor este de 5.000 mm. Suprastructura se compune din două platforme: una fixă în partea de jos și una mobilă sus, care este articulată în partea din față. Dimensiunea platformei inferioare este 6.050 mm x 2.350 mm, iar cea superioară are 4.200 mm x 2.100 mm.

Și cabina este una specială, având două locuri de dormit pentru șoferi. Primul pat este situat în spatele scaunelor, similar camioanelor, iar al doilea pat se află în partea superioară a cabinei, o poziție familiară vehiculelor comerciale ușoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button