CamioaneIAAȘtiri

Transportul betonului cu emisii scăzute de CO2 și zgomot redus

IVECO și CIFA au prezentat în premieră la IAA 2018 o soluție non-Diesel pentru transportul betonului cu emisii scăzute de CO2 și zgomot redus.

În cadrul standului său de la IAA 2018, producătorul italian de vehicule comerciale a prezentat alături de CIFA, unul din liderii pieței europene de echipamente de beton, prima soluție non-Diesel pentru transportul betonului cu emisii scăzute de CO2 și zgomot redus.

Transportul betonului cu emisii scăzute de CO2 și zgomot redus

Mai exact, este vorba de un Stralis X-Way NP 400 alimentat cu biogaz (CNG) echipat cu un mixer de beton Energya (plug-in hybrid) acționat de un motor electric alimentat de o baterie cu litiu.

De asemenea, mixerul de beton Energya dispune de un sistem de recuperare a energiei cinetice atunci când camionul decelerează.

Special dezvoltat pentru sectorul de construcții, inclusiv pentru transportul betonului, Stralis X-Way NP 400 în configurație are o greutate proprie mică și cea mai bună sarcină utilă din industrie.

În ceea ce privește CIFA, compania italiană dezvoltă și produce o gamă completă de echipamente pentru producerea, transportul și turnarea betonului.

VEZI ȘI: euroShell a achiziționat 15% din pachetul de acțiuni al Toll4Europe

În cei 90 de ani de producție, CIFA a vândut peste 60.000 de autobetoniere și autopompe în toată lumea. lume prin rețeaua globală de distribuție.

Transports Perrenot este prima companie europeană care va opera primele cinci Stralis X-Way NP 400 în configurație de axe 8x2x6 cu CIFA Energya pentru transportul betonului, livrarea fiind făcută în cadrul expoziției germane.

Din aceeași categorie...

Back to top button