Transportul combinat din Europa nu este afectat de criza COVID-19

Transportul combinat din Europa nu este afectat de criza COVID-19
Dintre toate modurile de transport din Europa, cel combinat de mărfuri pare să fie cel mai puțin afectat de criza COVID-19.

Kombiverkehr a anunțat că toate trenurile de transport circulă normal în Europa, inclusiv cele care trec prin pasul Brenner, fără să fie afectate de criza COVID-19.

Transportul combinat din Europa nu este afectat de criza COVID-19

Operatorul intermodal Kombiverkehr a spus că toate trenurile respectă orarul și deocamdată programul nu este afectat de criza declanșată de epidemia de Coronavirus.

Operatorul are legături pe tot teritoriul Germaniei, dar și cu aproximativ 30 de țări din Europa. Toate trenurile circulă conform orarului, inclusiv cele 110 de trenuri săptămânale care fac legătura cu Italia prin pasul Brenner.

Kombiverkehr are conexiuni cu companii feroviare și operatori de terminale cu care a optimizat fluxul de trafic pentru această perioadă extrem de dificilă pentru transportatori. De asemenea, poate oferi și o serie de rute alternative companiilor de transport și logisitcă pentru a putea respecta termeni de livrare.

VEZI ȘI: Aparatul de bord DKV Box acceptat pentru plata taxei de drum din Italia  

Kombiverkehr este unul dintre cei mai mari operatori din această branșă din Germania și Europa și și-a consolidat operațiunile în ultimii ani, iar criza din această perioadă reprezintă o oportunitate de a transporta mărfurile pe distanțe lungi, fără o interacțiune umană foarte mare, ceea ce se pliază pe condițiile și restricțiile actuale legate de epidemia de Coronavirus.

De asemenea, Kombiverkehr oferă operatorilor de transport și logistică în această perioadă o serie de facilități pentru cei care vor să-și mute operațiunile de pe stradă pe șină.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.