Bus

Transportul public Galați va exploata 20 de autobuze Jest+

Karsan a câștigat licitația publică pentru autobuze derulată de operatorul de transport public din Galați, urmând să livreze în orașul de la malul Dunării 20 de autobuze Jest+.

Producătorul turc de autobuze și vehicule comerciale Karsan a reușit să își facă un nume în Europa. Oficialii companiei menționează că acest lucru se datorează în special pentru soluțiile pe care le oferă pentru transportul în comun.

Transportul public Galați va exploata 20 de autobuze Jest+

În România, Karsan a reușit să semneze o serie de contracte cu autoritățile diverselor municipii. Cel mai nou contract semnat de turci a fost cu autoritățile din Galați.

Conform acestuia, 20 de autobuze Jest+ vor fi livrate în orașul de la Dunăre. Prima unitate va fi livrată în luna octombrie și va efectua un test timp de 2 săptămâni, urmând ca restul de 19 unități să fie livrate la jumătatea lunii ianuarie 2020.

Toate cele 20 de autobuze Jest+ vor fi echipate cu motoare diesel care sunt omologate conform standardului Euro VI. Acestea au o capacitate de 3.0 litri, dezvoltă 170 de cai putere și vor fi cuplate la o cutie cu șase trepte.

VEZI ȘI: Spectacol total în a 4-a etapa din FIA ETRC desfășurată pe circuitul Nürburgring

În plus, autobuzele vor fi echipate cu un monitor cu LED, cu cinci camere video pentru monitorizarea interiorului și cu un sistem de înregistrare video. De asemenea, acestea vor fi echipate cu un sistem pentru montarea validatoarelor, dar și cu un GPS pentru monitorizarea lor.

Conform detaliilor licitației, fiecare unitate Karsan Jest+ a fost achiziționat pentru suma de 66.000 de euro, iar capacitatea maximă a unuia este de 22 de călători. În România, Karsan a mai livrat astfel de autobuze în orașele Oradea, Brăila, Râmnicu-Sărat, Buzău și Suceava.

Din aceeași categorie...

Back to top button