Noul website Scania reunește trecutul, prezentul și viitorul mărcii

Trecutul, prezentul și viitorul sau reunit pe noul website Scania

Nu știm câți dintre voi au observat, însă website-ul Scania a trecut recent printr-o transformare majoră, atât estetică cât și funcțională.

Noul website Scania, înglobează toate diviziile grupului, punând un accent mai mare pe zona de știri, imagini și videoclipuri despre produsele, serviciile și soluții de transport pe care compania le oferă la nivel mondial.

Noua platformă online a producătorului suedez este un mediu complet și complex de informații nu doar despre marca Scania ci și despre evoluțiile din cadrul domeniilor de transport și logistică – cu un accent semnificativ asupra durabilității. Prin lansarea noului website, Scania urmărește să se apropie și mai mult de clienții săi dar și de cei interesați de domeniu prin intermediul unui conținut exclusiv produs in-house, acesta fiind noul trend în materie de comunicare corporatistă.

Noul website Scania reunește trecutul, prezentul și viitorul mărcii

Având în vedere că Scania în 2016 sărbătorește 125 ani de la inființare, noul website oferă, de asemenea, un conținut cuprinzător despre istoria mărcii suedeze. Scania nu a uitat nici cititorii interesați de soluții viitoare din domeniul transportului, astfel că, aceștia pot citi mai multe în secțiunea inovare din cadrul noului website.

[pullquote align=”full” cite=”Staffan Ekengren, Head of Scania Newsdesk” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Vom continua să consolidăm canalele noastre online. Ca o companie globală, cunoaștem importanța unei prezențe digitale puternice pentru a ajunge la clienții noștri și a altor părți interesate.[/pullquote]

VEZI ȘI: Scania R 520 V8 Streamline “Crown Edition” sau cum spune Scania adio actualei Seria R

Pentru cei interesați de soluțiile de transport ale Scania, pot accesa website-ul companiei din România – scania.ro

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker