Trei emisiuni speciale oferite de canalul History pasionatilor de cai putere

Razboiul transportatorilor pe canalul History

Canalul History, difuzeaza trei seriale destinate in special pasionatilor de masini – “Colectia de la Count’s Kustoms”, “Magicienii rablelor” si “Razboiul transportatorilor”. Emisiunile aduc in centrul atentiei vehicule de toate dimensiunile, cu proveniente si varste surprinzatoare, ce trec prin procese de restaurare sau a caror rezistenta e pusa la incercare.

In “Colectia de la Count’s Kustoms”, Danny “The Count” Koker, o legenda a Las Vegasului, cumpara, restaureaza si personalizeaza masini si motociclete clasice, iar apoi le gaseste un nou stapan. De la un Thunderbird de epoca si clasicele Corvette la motociclete Harley personalizate, cand Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obtine. Fiecare episod din „Colectia de la Count’s Kustoms” este plin de povesti inedite despre vehicule istorice si transformari spectaculoase. Primul sezon al serialului „Colectia de la Count’s Kustoms” se difuzeaza in fiecare joi, de la 21.00. Luna iunie va aduce premiera celei de-a doua serii. “Magicienii rablelor” este un serial plin de cascadorii spectaculoase si multa actiune. Echipa “Visatorilor”, condusa de campionul Steve Anscombe, transforma rablele abandonate in masini de curse tunate. Astfel, dupa ce batranelor automobile li s-a dat a doua viata, acestea se indreapta catre linia de start si tureaza motoarele la maximum pentru a iesi victorioase in cursa. Serialul “Magicienii rablelor” este, in prezent, la primul sezon in Romania.

Trei emisiuni speciale oferite de canalul History pasionatilor de cai putere

In schimb, „Razboiul transportatorilor” a ajuns la a doua serie si adauga noi personaje echipelor consacrate. “Razboiul transportatorilor” urmareste cativa antreprenori independenti care au descoperit ca pot face avere transportand articole de care carausii traditionali se feresc. Fiecare episod patrunde in competitiva lume a acestor transportatori, care se lupta pentru sansa de a prelua cele mai problematice incarcaturi. Fie ca sunt incepatori sau experimentati, niciun transport nu e prea mare pentru acesti profesionisti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy si pisica lui, Muffy, se intorc, alaturi de noii protagonisti Chris si Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul sau, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

In scurt timp, „Razboiul transportatorilor” a ajuns in top 10 cele mai vizionate emisiuni de pe History, urmata indeaproape de “Colectia de la Count’s Kustoms” (conform datelor oferite de ARMA, in perioada 1 februarie – 21 mai 2013). In cazul emisiunii “Colectia de la Count’s Kustoms”, cel mai urmarit episod al primei serii a fost “McQueen pentru o zi”, atunci cand Rick Harrison, de la „Asii amanetului”, le ofera baietilor un proiect deosebit de important: transformarea unui Mustang ruginit din 1968 intr-o masina asemanatoare celei folosite de Steve McQueen in „Locotenentul Bullitt”, incadrandu-se in acelasi timp intr-un buget modest. (target inclus in studiu: persoane din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani).

Follow #infotrucker