Trei șoferi de camion „arși” de un cadet al poliției germane

Trei șoferi de camion

Un cadet al poliției germane a depistat în trafic trei șoferi de camion ce n-au putut face dovada un permis de conducere valabil sau a unei autorizații de transport.

Potrivit unui comunicat al poliției din Mettmann, un cadet al poliției germane în vârstă de 24 de ani a depistat în cadrul controalelor rutiere efectuate săptămâna trecută trei șoferi de camion, care n-au putut face dovada unui permis de conducere valabil sau a unei autorizații de transport.

Prima “lovitură” a tânărul polițist, care tocmai și-a terminat primul stagiul de pregătire în securitate, a fost pe 16 iulie 2019, în jurul orei 13.30, când a oprit în Langenfeld un camion cu trailer înmatriculat în Mönchengladbach.

Pe lângă faptul că încărcătorul frontal transportat de acesta nu era asigurat în mod corespunzător, șoferul în vârstă de 42 de ani nu a putut face dovada unei autorizații de transport. Drept urmare, acestuia i-a fost interzis să-și mai continue drumul. Mai mult, atât șoferul, cât și clientul au fost sancționați, pe numele lor fiind deschis și un dosar penal.

A doua zi, un alt “candidat” a fost depistat în Heiligenhaus, unde poliția germană a controlat respectarea intediciției de circulație pentru vehicule comerciale de peste 3.5 tone pe una din străzile orașului.

În jurul prânzului, tânărul polițist german a observat un camion cu patru axe de 32 de tone, care circula pe strada cu restricție, motiv pentru care l-a oprit.

VEZI ȘI: Iată de ce șoferii profesioniști iubesc obiectele vestimentare Scania

Deoarece șoferul în vârstă de 51 de ani nu a putut face dovada unui permis de conducere valabil pentru categoria de vehicul pe care o conducea, acestuia i s-a interzis să-și continue drumul, fiind sancționat. Pe numele lui a fost deschis și un dosar penal pentru conducere fără permis.

În timpul în care ofițerii de poliție așteptau un șofer de schimb pentru camion deja oprit, tânărul ofițer de poliție și-a continuat munca, oprind un camion de 12 tone.

Șoferul acestuia în vârstă de 50 de ani, originar din Wuppertal, nu a putut face dovada deținerii unui permis de conducere pentru categoria de vehicul pe care o conducea, motiv pentru care a fost oprit să-și mai continue drumul. De asemenea, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.