Știri

Trei șoferi de camion au mers cu spatele pe autostradă în Elveția pentru a scăpa de control

Pentru a scăpa de un control rutier, trei șoferi de camion au mers cu spatele pe autostrada A2 din Elveția, punând în pericol traficul rutier.

În weekend-ul care tocmai a trecut, trei șoferi de camion au mers cu spatele aproximativ 300 de metri pe autostrada A2 din Elveția, pentru a scăpa de control. Manevra nu le-a ieșit, deoarece poliția a intervenit rapid și i-a amendat pentru multiple încălcări ale legislației de transport și probleme tehnice.

Trei șoferi de camion au mers cu spatele pe autostradă în Elveția pentru a scăpa de control

Pe 15 februarie, ora 18:00, poliția din cantonul elvețian Uri a primit o sesizare prin care era informată că trei camioane pentru transport auto finite merg cu spatele pe autostrada A2, în zona parcării Gotthard.

VEZI ȘI: Mansel Davies and Son amendat cu 380.000 de lire sterline pentru înregistrări false de mentenanță

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat în zonă și a găsit cele trei transportoare auto oprite într-o altă parcare. Conform martorilor, acestea au mers cu spatele mai multe sute de metri, când au observat o zonă de control pentru vehicule comerciale de mare tonaj.

În urma controlului efectuat asupra celor trei camioane au fost constatate numeroase probleme tehnice, astfel că, polițiștii le-au interzis șoferilor să-și continue drumul. Vehiculele au fost duse într-un service din apropiere unde le-au fost remediate toate problemele tehnice, costul fiind unul pe măsură. Doar așa, camioanele au putut să-și continuie drumul.

În ceea ce privește șoferii, aceștia au primit o amendă-garanție, în valoare de câteva mii de franci elvețieni, pentru că au mers cu spatele pe autostradă, pentru nerespectarea timpilor de condus și odihnă și pentru conducerea unor vehicule cu probleme tehnice.

Din aceeași categorie...

Back to top button