Știri

Trevor Milton, fondatorul start-up-ului Nikola, oferă 233 de milioane de dolari în acțiuni primilor lui 50 de angajați

Trevor Milton, fondatorul și președintele Nikola Corp. își ține promisiunea făcută angajaților în momentul în care i-a cooptat în echipa sa.

Acesta le oferă primilor 50 de angajați ai săi 233 de milioane de dolari în acțiuni (aproximativ 6 milioane de acțiuni).

Trevor Milton, fondatorul start-up-ului Nikola, oferă 233 de milioane de dolari în acțiuni primilor lui 50 de angajați

„Când am înființat compania căutam cei mai buni angajați din lume, iar acest lucru a fost riscant. Probabilitatea ca noi să reușim era de aproape zero, dar din fericire am făsit un grup de oameni care a început să lucreze cu mine încă din prima zi”, a scris Trevor Milton pe pagina sa de Instagram.

Reprezentanții Nikola spun că acest transfer de acțiuni nu o să dilueze puterea acționarilor și nici nu o să existe o compensație pentru fondator.

Prețul acțiunilor Nikola au crescut vertiginos din momentul în care au început tranzațiile Nasdaq, dar și datorită faptului că piața este în căutare de vehicule electrice.

VEZI ȘI: Germania: Din această iarnă camioanele vor trebui echipate obligatoriu cu anvelope de iarnă pe toate axele

„Ar putea valora miliarde în viitor dacă ne facem treaba la fel de bine ca până acum. Cine știe unde o să ajungă. Dar am făcut o promisiune și o voi respecta”, a completat fondatorul Nikola.

Din aceeași categorie...

Back to top button