InfrastructuraȘtiri

Trimble echipează cele mai cunoscute utilaje pentru construcții

Trimble a anunţat în cadrul celui mai mare târg mondial de utilaje pentru construcții, #bauma2016, realizarea unor noi parteneriate internaţionale

Acestea presupun dotarea din fabrică a utilajelor Volvo, Doosan Infracore şi Hyundai Heavy Industries cu kituri de preechipare viitoare cu sisteme Trimble de ghidare automată a utilajelor. Astfel, dacă adăugăm parteneriatele cu Caterpillar și Liebherr, în acest moment, Trimble colaborează strâns cu cinci dintre cei mai mari zece producători de utilaje din lume.

Trimble este o companie recunoscută la nivel mondial pentru produsele de geolocaţie, dezvoltând tehnologii GPS, laser şi optice. Compania dezvoltă aplicații soft şi soluţii de transmisie wireless, astfel încât poate oferi partenerilor săi soluţii tehnice complete. Cu ajutorul datelor generate se pot colecta, gestiona şi analiza informaţii complexe ce îmbunătăţesc calitatea lucrărilor. De asemenea, se preiau o parte din sarcinile operatorilor şi a celor implicaţi în executarea lucrărilor şi creşterea productivităţii.

Trimble echipează cele mai cunoscute utilaje pentru construcții

Excavatoare Hyundai cu Trimble GCS900
Trimble şi Hyundai Heavy Industries au anunțat lansarea unui plan de integrare, fabricare și comercializare a kit-urilor de pre-echipare Trimble a utilajelor, pentru a permite instalarea componentelor sistemului de ghidare automată Trimble® GCS900 pe anumite excavatoare.

Excavator Doosan Trimble Ready
Începând din vara aceasta clienții din Europa vor putea să comande excavatorul Doosan DX225LC-5, cu preechipare Trimble din fabrică. Trimble Ready permite o instalare mai rapidă și simplificată a componentelor sistemelor de ghidare automată Trimble® GCS900 2D sau 3D.

VEZI ȘI: UTA România a lansat dispozitivul BroBizz® Box

Acord de integrare Trimble pe utilajele Volvo CE
Trimble și Volvo CE au semnat un acord pentru dezvoltarea unei soluții de integrare a sistemul de ghidare Trimble 3D cu sistemul Volvo Dig Assist 2D pe excavatoarele Volvo. Integrarea soluției de ghidare a utilajelor Trimble 3D pe excavatoarele Volvo va permite clienților de tehnologie Volvo Dig Assist să utilizeze modelele 3D, precum și date furnizate de tehnologiile Trimble® Connected Site®.

Prezenţa în România a soluţiilor Trimble
Produsele şi tehnologiile Trimble sunt aduse pe piaţa locală de SITECH România Construction Technology. Compania comercializează sisteme de ghidare automată a utilajelor şi de gestionare a şantierelor pentru toate aplicaţiile. De asemenea, SITECH România oferă training specializat, instalare, servicii şi suport tehnic pentru toate produsele dedicate construcțiilor.

Suita de produse Trimble GCS900 cuprinde sisteme de control al utilajelor pentru terasamente, care fac ca suprafețele proiectate să fie accesibile operatorilor, în timp real. Soluțiile Trimble GCS900 reduc semnificativ erorile și îmbunătățesc productivitatea și eficiența contractorului.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Bogdan Popescu, SITECH România Construction Technology” link=”” color=”#ff000″ class=”” size=”14″]Cu produsele Trimble ne adresăm tuturor clienţilor care deţin în flotă utilaje de construcţii, indiferent de marca acestora. Trimble are parteneriate la nivel mondial cu producători de utilaje precum Caterpillar, Liebherr, Volvo, Hyunday și Doosan. Aceste parteneriate permit preechiparea din fabrică a utilajelor astfel încât montarea ulterioară cu Trimble să fie simplă. Însă,  SITECH deţine capacitatea să monteze sisteme pe toate celelalte mărci de utilaje. Trimble a dezvoltat peste 1500 de kit-uri electrice și hidraulice dedicate fiecărei mărci și model de utilaj. În România, echipa SITECH a montat sisteme atât pe utilaje dotate cu preechipare din fabrică, cât și pe utilaje unde a fost necesară instalarea kitului de preechipare.[/perfectpullquote]

Trimble oferă de sisteme de ghidare automată, 2D sau 3D, pentru diferite tipuri de utilaje: buldozere, gredere, excavatoare, compactoare, încărcătoare, camioane etc.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button