Știri

Acțiune de control a camioanelor și autocarelor în Italia

Între 5 și 11 octombrie, se desfășoară în Italia a doua acțiune de control în trafic a vehiculelor comerciale grele, camioane și autocare, în cadrul campaniei Truck & Bus organizate la nivel eurpean de către rețeaua Tispol.

Această acțiune de control a camioanelor și autocarelor dureaza o saptamana si are loc cel puțin de două ori pe an. A doua acțiune de contro din 2015 are loc de luni, 05 octombrie și până duminică, 11 octombrie. Pe întreg teritoriul național al Italiei vor fi patrule de poliție rutiară ce vor opri vehiculele grele și autocarele pentru a monitoriza conformitatea cu orele de conducere și perioadele de repaus, respectarea limitelor de viteză, de încărcare, documentele precum și starea tehnică a vehiculului. Puncte de control pot fi atât pe autostrăzi cât și pe drumuri naționale.

În baza acordului semnat între polițiile rutiere ale statelor europene, verificări similare vor fi efectuate în celelalte 26 de țări europene membre în cadrul rețelei Tispol, respectiv 28 de state membre UE plus, Elveția, Norvegia și Serbia.

Acțiune de control a camioanelor și autocarelor în Italia

Din aceeași categorie...

Back to top button