InfoTechParcariȘtiri

Truck Parking Europe disponibilă pentru TomTom PRO 8 Series

O provocare pentru șoferii de camion este de a echilibra nevoia respectării legislației privind perioadelor de condus și odihnă, cu cea de a știi când și unde pot efectua pauzele în cel mai sigur și confortabil mod.

Plecând de la această nevoie a șoferilor de camion, TomTom a anunțat că a bătut palma cu Truck Parking Europe pentru a face disponibilă și pe terminalele sale cea mai populară aplicație de parcări dedicată șoferilor profesioniști.

Astfel, utilizatorii TomTom BRIDGE și TomTom PRO 8 series, vârful de gamă al celor de la TomTom, pe deplin compatibil cu TomTom WEBFLEET, vor putea descărca aplicația Truck Parking Europe direct pe dispozitivele lor.

Truck Parking Europe disponibilă pentru TomTom PRO 8 Series

Practic, această facilitate deschide și mai mult accesul șoferilor profesioni;ti la cea mai răspândită aplicație pentru parcări de camion din Europa.

Prin combinarea aplicației TomTom Remaining Driving Time, ce amintește șoferilor când trebuie să efectueze următoarea pauză, și Truck Parking Europe (TPE), ce le arată acestora parcările adecvate pentru camioane, șoferilor de camion li se oferă instrumente mai sigure de conducere și parcare într-o singură unitate.

[pullquote align=”full” cite=”George de Boer, International Alliance Manager at TomTom” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Să-i ajutăm pe clienți în a conduce în siguranță reprezintă o parte din nucleul pe care TomTom îl oferă prin intermediul platformelor sale. Prin oferirea aplicației Truck Parking Europe ca parte integrantă a terminalelor noastre, am adăugat o altă componentă portofoliului nostru dedicat șoferi profesioniști, care include dispozitiv de navigație pentru camion, aplicația Remaining Driving Time, și cel mai recent produs OptiDrive 360 pentru camioane și autocare, care conține managementul de service al flotei și managerul de tahograg WEBFLEET.[/pullquote]

După cum mulți dintre voi știu, aplicația Truck Parking Europe este disponibilă de ceva vreme pe smartphone-uri, aceasta fiind descărcată până în prezent de peste 150.000 de ori. Cu toate acestea, este prima dată când acesta va fi pusă la dispoziție pentru dispozitive de navigație dedicate camioanelor. Truck Parking Europe are cea mai mare bază de date a zonelor de parcare din Europa, avantajul major al acesteia fiind acela că zonele de parcare sunt evaluate chiar de către utilizatorii platformei, reprezentând cea mai mare comunitate a șoferilor de camioane din Europa.

VEZI ȘI: Gama Semperit Runner se extinde cu o nouă dimensiune

Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată pe dispozitivele TomTom PRO 8 Series prin intermediul platformei TomTom Telematics MDM și în curând va fi disponibilă spre descărcare și în TomTom Bridge App Store.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button