Truck Simulator – cea mai noua aplicatie Renault Trucks

Truck Simulator – cea mai noua aplicatie Renault Trucks

In ideea in care un procent extrem de ridicat dintre cei ce activeaza in domeniul transporturilor rutiere – atat soferi profesionisti cat si manageri deopotriva si nu numai, folosesc un dispozitiv mobil de tipul smartphone sau tableta, Renault Trucks a dezvoltat Truck Simulator, a 12-a aplicatie pentru terminale mobile a producatorului francez. Asa cum ii spune si numele, Truck Simulator este o aplicatie ce simuleaza condusul unui camion Renault Trucks T, C, K sau D din actuala gama Euro VI, in conditii de operare in diferite medii. Aceata aplicatie este excelenta, spunem noi, pentru momentele de relaxare, spre exemplu in timpul pauzelor de lucru.

Cea mai noua aplicatie dezvoltata de Renault Trucks este unica. Este pentru prima data cand o aplicatie de acest fel, simuleaza activitatea de condus a unui camion in mai multe conditii, lasand utilizatorul sa aleaga intre mediul urban, drum deschis si santier. Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata atat din App Store (IOS) cat si Google Play (Android).

Truck Simulator – cea mai noua aplicatie Renault Trucks

Pentru utilizatorilor de terminale mobile cu Windows Mobile avem o veste mai putin buna, si asta deoarece Trucks Simulator produsa de Renault Trucks nu este dispnibila pentru acest sistem de operare.

Aplicatia dezvoltata de francezi ofera oportunitatea publicului larg sa descopere noua gama de camioane si sa experimenteze cum este sa le sofezi. Utilizatorii pot alege intre a conduce un camion pentru distante lungi, un camion de constructii sau unul dedicat distributiei in mediul urban.

„Cu aplicatia Truck Simulator, Renault Trucks ofera publicului larg o varietate larga de situatii de condus ce corespund celor pe care le pot intalnii soferii profesionisti in cariera lor” a explicat Franck NALLET, responsabil de comunicare digitala la Renault Trucks.

Acesta a mai explicat ca „aplicația pune noua gama de camioane Renault Trucks T, C, K si D Euro VI in context si da posibilitatea tuturor sa le descopere, intr-un mod distractiv.”

In aplicatie
In primul rand utilizatorii trebuie sa aleaga mediul in care vor sa conduca, acest lucru determinand si tipul de misiunilor pe care trebuie sa le efectueze. Daca alegeti „Long Distance” (Distante Lungi), obiectivul va fi de a obitne cea mai mare viteza de croaziera, cu un consum cat mai mic de combustibil, in conformitate cu prioritatile transportatorilor rutieri de marfuri”, deoarece combustibil de combustibil reprezinta unul dintre centrele principale de cost.

Aplicatie ofera un numar de optiuni precum posibilitatea personalizarii vehiculului prin schimbarea culorii cabinei, competitia intre utilizatori prin functiei „ranking” sau prin provocarea prietenilor de pe Facebook.

Aplicatiile Renault Trucks
Truck Simulator by Renault Trucks se alatura altor 11 aplicatii diponibile in cele doua magazine virtuale:

– The Range (gratuit): o cale simpla de a descoperii toata gama de camioane Renault Trucks Euro VI
Cost Saver (gratuit): pentru a reduce costurile totale ale uzurii vehiculului, luand in considerare circumstantele individuale ale fiecarui transportator
EcoCalculator (gratuit): calculator de impact asupra mediului alvehiculelor sau flotelor Renault Trucks, precum si castigul financiar rezultat din economia de combustibil
Truck Fuel Eco Driving (gratuit): aplicatie de conducere economica
NavTruck (contra-cost): aplicatie GPS pentru camioane ce furnizeaza indrumare directa și consiliere pentru reducerea consumului de combustibil.
Time Book (gratuita): jurnalul de bord al secolului XXI ce-ti permite managementul orelor de condus si odihna
DeliverEye (gratuita): aplicatie ce utilizatorilor sa trimita fotografii imprimate cu data, ora si locul unde au fost facute in eventualitatea unei intarzieri la livrare sau a unor bunuri deterioarate.
Renault Trucks Network (gratuit): toate punctele de vanzari si service la un singur click distanta
Selected for you (gratuit): pentru a gasi si distribui in cateva secunde cele mai utile aplicatii disponibile pe https://mobile.renault-trucks.com/SelectedForYou
Renault Trucks Racing (gratuit): simulator de curse de camioane pe circuit disponibila si pentru iPad.
Truckers Gallery (gratuit): o galerie foto pentru tine

Follow #infotrucker