EconomicTop News

TruckStore România introduce gama de camioane rulate Mercedes Certified

TruckStore România, divizia de camioane rulate a Mercedes-Benz Trucks & Buses România, introduce ”Certified”, o gamă de camioane relativ noi, cu garanție de 12 sau 24 de luni pentru grupul motopropulsor, valabilă în toată Europa.

Începând de astăzi, cele mai bune camioane rulate Mercedes-Benz vor purta eticheta Certified. Eticheta va fi acordată numai camioanelor Mercedes-Benz cu o vârstă de până la 5 ani și un rulaj de maxim 500.000 de kilometri.

TruckStore România introduce gama de camioane rulate Mercedes Certified

”Introducerea standardului Mercedes-Benz Certified pentru camioane rulate vine în întâmpinarea unei cerințe firești pe care clienții noștri o au de la noi. În parcul nostru avem camioane care să satisfacă nevoile transportatorilor, până în cele mai mici detalii, de aceea îi așteptăm să ne treacă pragul”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO al Mercedes-Benz Trucks&Buses Romania.

Standardul Mercedes-Benz Certified oferă o asigurare că aceste camioane au revizie valabilă cel putin 3 luni sau pentru următorii 20.000 km (pentru vehicule cu MTMA până la 12 tone) sau 30.000 km (peste 12 tone). Totodată, camioanele certificate au inspecțiile tehnice legale valabile pentru cel puțin trei luni. În plus, anvelopele tuturor camioanelor Certified vor avea un profil al pneurilor de cel puțin șase milimetri.

Un alt element integrant al angajamentului de calitate îl reprezintă garanția de 12 luni care acoperă grupul moto-propulsor, valabilă în toată Europa, fără restricții de kilometraj. Opțional, se poate oferi chiar și o garanție de 24 de luni a grupului moto-propulsor.

Premieră: Dreptul de a înlocui camionul rulat în termen de 14 zile

O altă noutate este dreptul de a schimba, în termen de 14 zile, camioanele Mercedes-Benz Certified, înregistrate în UE. Dacă un client nu este mulțumit de vehiculul ales, se poate întoarce la furnizor și îl poate schimba în următoarele două săptămâni.

Standardul Mercedes-Benz Certified va înlocui actualul sistem de clasificare în funcție de raportul preț-performanță (în categoriile Aur, Argint și Bronz), disponibil din martie 2021 în toate țările TruckStore.

VEZI ȘI: A fost asamblat primul model Mercedes Actros Edition 2

TruckStore, cel mai mare dealer de camioane rulate din Europa, a fost lansat în România în iunie 2019. Vânzările la nivel național au crescut progresiv, atingând un record de aproape 800 de camioane rulate vândute în 2020.

Vehiculele disponibile pentru vânzare sunt prezentate pe www.truckstore.com cu fotografii, prețuri și descrieri detaliate în mai multe limbi. Parcul de camioane rulate din România poate fi vizitat fizic la adresa din Str. Rudeni, nr. 103, Chitila-Ilfov, sau online, accesând www.truckstore.com/acasa.

Din aceeași categorie...

Back to top button