Camioane

Truston, camion chinezesc asamblat de ATP Trucks în România

Truston este un camion chinezesc de construcții asamblat în România de către ATP Trucks Automotive. Este disponibil în versiunile basculantă şi betonieră.

Cu un șasiu construit din două profile C, unul de 7 mm și altul de 8 mm, puse unul într-altul, Truston este prezentat ca fiind un camion chinezesc de construcții foarte de solid.

ATP Trucks spune că, datorită rezistenței superioare a componentelor, Truston permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței, ceea ce se traduce printr-o productivitate crescută a ansamblului.

În versiunea basculantă, camionul Truston poate transporta mai mult, în timp ce betoniera poate accesa cu ușurință cele mai dificile locații, inaccesibile de multe ori. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc iatunci când este încărcat maxim.

“Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an”, a declarat Mircea Cirţ, CEO ATP Group.

VEZI ȘI: Lipsa locurilor de parcare pentru camioane a crescut numărului de accidente rutiere

Rezistența superioară a componentelor se traduce, de asemenea, și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în sectorul construcțiilor din România.

Camion chinezesc de construcții Truston: motor Weichai și transmisie manuală

Truston este echipat cu motor chinezesc Weichai de 11,5 litri cu șase cilindri în linie ce dezvoltă 430 CP și un cuplu maxim de 2.060 Nm între 1.000 și 1.400 rpm. Transmisia este manuală cu 16 trepte înainte și una în spate. Frânele, atât față, cât și spate sunt pe tamburi.

Camionul vine echipat standard cu sistemele ABS (sistem anti-blocare la frânare), EBS (sistem electronic de control al frânării, ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem electronic de control al tracțiunii).

La nivel de cabină, camionul vine cu unitate de entertainment cu ecran color tactil, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan.

Camionul are o garanție de 2 ani, iar distribuţia în piaţă se va realiza prin intermediul rețelei ATP Motors.

Clienții beneficiază de accesorii disponibile online, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

Din aceeași categorie...

Back to top button