Truston, un camion de șantier asamblat 100% în România

Truston, un camion de șantier asamblat 100% în România
Asamblat 100% în România, Truston este primul produs din portofoliul ATP Trucks Automobile, acesta fiind disponibil în versiunile basculantă şi betonieră.

Cu un șasiu construit din două profile C, unul de 7 mm și altul de 8 mm, puse unul într-altul, camionul Truston se anunță a fi un vehicul de șantier extrem de solid.

Truston, un camion de șantier asamblat 100% în România

ATP Trucks spune că, datorită rezistenței superioare a componentelor, Truston permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței, ceea ce se traduce printr-o productivitate crescută a ansamblului.

În versiunea basculantă, camionul Truston poate transporta mai mult, în timp ce betoniera poate accesa cu ușurință cele mai dificile locații, inaccesibile de multe ori.

Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc iatunci când este încărcat maxim.

“Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţieauto. Prezenţa noastrăde peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Rezistența superioară a componentelor se traduce, de asemenea, și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România.

VEZI ȘI: Lipsa locurilor de parcare pentru camioane a crescut numărului de accidente rutiere

Camionul Truston este echipat cu sistem audio-video de ultimă generaţie: unitatea de entertainment care vine cu touch-screen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Camionul ATP Trucks vine cu o garanție de 2 ani și într-o gama largă de culori: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

“În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele Truston sunt Power by Weichai, numărul unu mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Distribuţia Truston în piaţă se va realiza prin intermediul rețelei ATP Motors.

Clienții beneficiază de accesorii disponibile online prin e-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.