infotrafic

Tunelul Mont Blanc va fi închis în perioada 16 octombrie – 12 decembrie

Pe perioada cât va fi închis tunelul Mont Blanc, traficul rutier ar trebui să se desfășoare prin tunelul Fréjus.

Tunelul Mont Blanc va fi închis timp de nouă săptămâni din cauza lucrărilor de reabilitare, în perioada 16 octombrie – 12 decembrie, a anunțat compania care administrează tunelul.

Tunelul Mont Blanc va fi închis în perioada 16 octombrie - 12 decembrie

Pe lângă elementele de panouri, vor fi înlocuite și ventilatoarele din tunel. Cu toate acestea, lucrările de renovare completă a tunelului de 11 kilometri, vechi de 60 de ani, au fost amânate până în 2024.

Pe de altă parte, o alunecare de teren a avut loc pe A43, care leagă de asemenea Franța de nordul Italiei, a dus la închiderea temporară a drumului. Prin urmare, închiderea planificată inițial pentru începutul lunii septembrie a fost suspendată. Acest lucru ar trebui să prevină haosul din trafic.

VEZI ȘI: Șoferii din parcarea Gräfenhausen au ieșit din greva foamei

Ruta prin tunelul Fréjus va fi folosită de majoritatea traficului greu pe durata închiderii tunelului Mont Blanc.

Prelungirea valabilității cardurilor cu 10 și 20 de treceri

Valabilitatea tuturor cardurilor cu 10 sau 20 de treceri), care sunt încă valabile la data închiderii totale a tunelului (16 octombrie 2023), va fi prelungită cu 3 luni (de exemplu, dacă data de expirare este 31 octombrie 2023, aceasta va fi prelungită până la 31 ianuarie 2024, iar dacă data de expirare este 30 septembrie 2024, aceasta va fi prelungită până la 31 decembrie 2024 și așa mai departe).

Data de expirare va fi prelungită automat.

Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care cardul de abonament nu a fost utilizat în întregime în momentul în care se apropie data de expirare, acesta poate fi reîncărcat ca de obicei cu 10 sau 20 de tranzite pentru a păstra trecerile rămase. Prin urmare, atât trecerile rămase, cât și cele noi pot fi efectuate în termen de 24 de luni de la data la care a fost încărcat cardul de abonament.

Din aceeași categorie...

Back to top button