Logistica

TX Logistik crește numărul de trenuri între Koln și Curtici

Din luna mai, 7 curse pe săptămână în loc de 5.

Datorită cererii foarte mari, TX Logistik crește numărul de curse pe conexiunea intermodală dintre Koln (Germania) și Curtici (România).

Începând de la 10 mai, TX Logistik extinde conexiunea intermodală dintre Germania și România de la 5 la 7 trenuri pe săptămână. Compania de logistică, parte a Grupului Mercitalia, motivează decizia prin cererea crescută de transport feroviar pe această rută din ambele țări.

TX Logistik crește numărul de trenuri între Koln și Curtici

Conexiunea Koln – Curtici a fost adăugată în rețeaua europeană a TX Logistik în 2018. Trenurile circulă între terminalul de containere CTS din Koln-Niehl și terminalul Trade Trans din Curtici, la doar câțiva km de granița cu Ungaria. TX Logistik este responsabil și controlează întregul lanț de transport.

În fiecare tren pot fi încărcate până la 44 de unități de încărcare. Pot fi transportate semiremorci, remorci mega, containere cisterne, bulk sau de 45 de picioare.

VEZI ȘI: Gebrüder Weiss și Rail Cargo Group au extins serviciul de transport cu trenuri bloc

Spre România, trenurile vin încărcate în special cu piese auto. În sens invers, trenurile sunt încărcate în general cu mobilă și alte bunuri de consum.

TX Logistik utilizează pe această rută și sistemul de manipulare Nikrasa, cu ajutorul cărora semiremorcile care nu pot fi ridicate cu macaraua pot fi urcate ușor și rapid în vagoane.

Din aceeași categorie...

Back to top button