Ultimele atenționări MAE pentru transportatori

informări MAE pentru transportatori

Ministerul Afacerilor Externe informează că astăzi, Federația Navală Panelenă (P.N.O.) a anunțat organizarea unei greve în ziua de marți, 3 noiembrie 2015.

Vor fi afectate toate categoriile de transportatori maritimi. Pe durata grevei, vapoarele rămân ancorate în porturi, inclusiv feriboturile.

Facilitare privind circulaţia camioanelor dotate Euro III în Ungaria
De asemenea, reamintim transportatorii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Ungariei că, începând cu data de 4 noiembrie 2015 şi până la data de 1 martie 2016, camioanele cu motoare ce respecta norma de poluare Euro III pot circula sau tranzita teritoriul maghiar chiar şi în perioadele în care este în vigoare o restricţie de circulaţie.

Ultimele atenționări MAE pentru transportatori

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE (Ministerul Afacerilor Externe) de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker