Un camion al echipei Renault F1 implicat într-un accident rutier în Ungaria

Un camion al echipei Renault F1 implicat într-un accident rutier în Ungaria
În această dimineață, un camion al echipei Renault F1 a fost implicat într-un accident rutier în Ungaria, lângă Gyor.

Weekend-ul viitor este programat Marele Premiu al Ungariei în Formula 1, iar o parte din caravanele echipelor de curse au plecat deja de la Hockenheim, acolo unde s-a desfășurat Marele Premiu al Germaniei, spre circuitul Hungaroring.

Un camion al echipei Renault F1 implicat într-un accident rutier în Ungaria

Din păcate, transportul echipamentelor pentru curse nu este ferit de riscuri. În această dimineață, un camion echipei Renault F1, care transporta echipamentul necesar pentru curse, a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada M1, lângă Gyor, la jumătatea distanței dintre Viena și Budapesta.

Imaginile postate în spațiul public au scos la iveală amploarea accidentului.

Se pare că vehiculul a lovit mai întâi bariera metalică de pe mijlocul autostrăzii, fiind apoi deviat în partea dreaptă, unde a rupt bariera de protecție și a lovit mai mulți copaci. În urma impactului, camionul a rămas suspendat pe terasamentul autostrăzii. Niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident.

VEZI ȘI: TIP Trailer Service cumpără PEMA și devine cea mai mare rețea de închiriere vehicule comerciale

La fața locului a fost trimis un elicopter și mai multe echipe de pompieri, după ce martorii au raportat că șoferul a rămas captiv în cabina camionului. Din fericire, acesta a suferit răni ușoare, fiind dus la spital pentru investigații suplimentare. În prezent, acesta se află în afara oricărui pericol.

Oficialii echipei au ținut să precizeze că șoferul camionului respecta toate regulamentele privind transportul rutier, inclusiv timpii de condus și odihnă. De asemenea, Renault F1 a refuzat să comenteze dacă camionul transporta un monopost sau motoare.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.