Magazin

Un camion bun merită un sistem audio pe măsură

Suedezul Magnus Persson și-a cumpărat un camion Scania R 410 pe care l-a dus la BRL Electronics pentru a-i face un upgrade de sunet.

Deși noul său camion Scania R 410 a venit echipat din fabrică cu cea mai nouă tehnologie, inclusiv în materie de sistem audio, Persson a considerat că mai este loc de îmbunătățiri.

Astfel, înainte să predea camionul către carosier, Persson a apelat la Lars Holmström, un cunoscut montator de sisteme de sunet de înaltă fidelitate din orașul Borlänge.

Acesta este considerat de către șoferii de camion din zonă un as al sunetelor joase (bass), care-i ajută să-și asculte muzica preferată la super calitate în cabină.

Lucrarea de montare a noului sistem hi-fi a fost făcută într-un atelier Scania și a durat o zi întreagă, deoarece Lars Holmström și colegul său, Christoffer Wikström, au trebuit să dezmembreze părți din interior pentru a face loc difuzoarelor de joase, medii și tweeterelor.

Lars Holmström lucrează de 26 de ani cu echipamente de sunet, iar atunci când a început să primească cereri de sisteme de sunet pentru camioane, și-a dezvoltat propriile produse dedicate.

VEZI ȘI: Schimbări majore în sistemul de cântărire al vehiculelor din Ungaria

Tehnicianul BRL Electronics spune că este foarte provocator să faci upgrade unui sistem audio dintr-un camion, deoarece ești limitat de spațiu, atât de necesar șoferilor pentru depozitarea lucrurilor de care au nevoie în activitatea lor.

Astfel, trebuie să obții maximum de calitate cu minimum de echipament audio posibil. Deseori, șoferii îl contactează pe Holmström solicitându-i acestuia un sistem de sunet cu un bass mai puternic.

De altfel, aceasta este cea mai comună cerere.

Specialistul în sunet spune că de obicei, atunci când șoferii aud un difuzor de joase mai bun, vor instant să-și actualizeze întregul sistem de sunet.

Pentru a reda un sunet perfect, Holmström testează și verifică temeinic diferite modele de difuzoare în atelierul său, înainte de a le monta în cabinele clienților.

Acesta oferă soluții unice și adaptate pentru fiecare marcă de camion sau tip de cabină, asigurând cel mai bun sunet și cel mai puțin spațiu ocupat.

Din aceeași categorie...

Back to top button