Un camion condus de un șofer român s-a răsturnat pe A 8 în Austria

Un camion condus de un șofer român s-a răsturnat pe A 8 în Austria
Un camion înmatriculat în Austria care transporta bricheți de rumeguș pentru foc s-a răsturnat pe autostrada A 8 din Austria, în zonă circulându-se cu dificultate până în jurul orei 17:00.

Marți, 22 octombrie, în jurul orei 6 dimineața, pe autostrada A 8 în direcția de mers spre Salzburg, între Irschenberg și Bad Aiblin, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un camion înmatriculat în Austria, condus de un șofer român.

Un camion condus de un șofer român s-a răsturnat pe A 8 în Austria

În dreptul oraşului Irschenberg, șoferul camionul încărcat cu bricheți de rumeguș pentru foc a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe spațiul de lângă autostradă.

Potrivit Poliției Rutiere din Rosenheim, în urma impactului șoferul român în vârstă de 50 de ani a fost ușor rănit la umăr, fiind trimis la un spital din apropriere cu ambulanța.

Conform investigațiilor derulate la fața locului, camionul a părăsit banda de mers, ieșind în afara carosabilului, de unde șoferul nu a mai putut să-l redreseze. Din cauza inclinației terasamentului autostrăzii, dar și a faptului că era încărcat, camionul s-a răsturnat.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz, IVECO și VDL sunt câștigătorii Sustainable Bus Award 2020

La fața locului au sosit imediat și forțele specializate de intervenție care au început descărcarea bricheților de rumeguș pentru foc pentru a putea ridica și transporta apoi camionul avariat.

În zonă s-a circulat cu dificultate până în jurul orei 17:00, deoarece echipele de intervenție au trebuit să descarce întreaga marfă înainte de a repune ansamblul pe roți.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.