CamioaneFeaturesȘtiri

Volvo FMX testat extrem de o fetiță de patru ani (VIDEO)

O fetiță de patru ani şi un camion de construcții Volvo FMX 8×6 de 540 CP cu tracțiune integrală și 18 tone controlat prin telecomandă, acestea sunt ingredientele celei mai recente producții Volvo Trucks din seria Live Test.

În cel mai recent clip din seria Live Test de la Volvo Trucks „Look who’s driving” (Uite cine conduce), Sophie, o fetiţă de patru ani, pune un camion de construcții Volvo FMX de 540 CP și 18 tone în faţa celei mai dificile provocări de până acum. Noul video al producătorului suedez este o continuare a succeselor mondiale obținute anterior de „The Epic Split” şi „The Hamster Stunt” din seria Live Test.

În „Look who’s driving” (Uite cine conduce), Sophie, fetiță de patru ani conduce cu ajutorul unei telecomenzi cel mai bun produs din segmentul de construcții al suedezilor, modelul Volvo FMX echipat cu cabină de zi, I-Shift și șasiu înălțat.

Volvo FMX testat extrem de o fetiță de patru ani (VIDEO)

Așa cum aminteam în articolul care anunța acest inedit test, Volvo FMX a fost dotat în ultimul an cu câteva funcţii noi, obiectivul testului fiind acela de a arăta cât poate rezista şi adapta la cele mai solicitante medii de lucru.

[pullquote align=”full” cite=”Ricard Fritz, Vicepreşedinte la Volvo Trucks” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Pentru a demonstra ce poate face camionul Volvo FMX, îl vom pune în faţa unei provocări reale. Ce şofer de testare poate fi mai indiferent şi neatent decât un copil imprevizibil de patru ani?[/pullquote]

VEZI ȘI: Cinci noi caracteristici pentru camioanele Volvo Trucks de construcții

Rostogolire la 360 de grade
În film, Sophie dirijează camionul pe şantier, iar acesta ajunge pe traiectorii complet imprevizibile: printre altele, Volvo FMX ajunge să urce o pantă abruptă, pe teren moale, înainte de a se răsturna, într-o rostogolire completă, la 360 de grade.

[pullquote align=”full” cite=”Gunnar Eliasson, Manager pentru lansare la Volvo Trucks” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Testul demonstrează dincolo de orice dubiu capacitatea camionului de a face faţă celor mai dificile medii. Pentru a reuşi acest lucru, dispune de anumite funcţii, precum noul sistem de control automat al tracţiunii, care îl menţine în mişcare chiar pe pante înclinate şi pe terenuri cu suprafeţe moi. De asemenea, camionul îşi demonstrează puterea totală prin designul inegalabil al cabinei, cu o bară de protecţie frontală având colţuri rezistente şi un şasiu ranforsat.[/pullquote]

VEZI ȘI: Modelele Volvo FH vor putea fi echipate cu o nouă bară de protecție

Pe parcursul filmului au fost testate mai multe funcții precum sistemul de control automat al tracţiunii ce permite obţinerea unei tracţiuni superioară, reducându-se totodată uzura şi consumul de combustibil, bara frontală de protecţie cu colţuri rezistente, scutul de protecţie din oțel cu grosime de 3 mm, protecția șoferului inclusiv la răsturnare și rezidența la apă.

Mai multe informații despre produsele Volvo Trucks puteți afla accesând site-ul din România al producătorului suedez – Volvo Trucks România

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button