Știri

Un camion Scania din noua generație a luat foc în tunelul Elba

Un camion Scania din noua generație a fost cuprins de flăcări din motive necunoscute în tunelul Elba, cauzând un blocaj de trafic pe autostrada A7.

În dimineața zilei de 22 martie 2018, în timp ce traversa tunelul Elba (Hamburg), un camion Scania din noua generație a fost cuprins de flăcări din motive care pentru moment rămân necunoscute.

Un camion Scania din noua generație a luat foc în tunelul Elba

Din informațiile martorilor, se pare că incendiul a izbucnit la compartimentul motorului al camionului, flăcările cuprinzând rapid întreaga cabină.

Pentru a nu-i pune în pericol pe ceilalți participanți la trafic, șoferul a oprit camionul pe breteaua de ieșire spre Othmarschen, imediat după ce a părăsit tunelul Elba.

Deoarece a fost intoxicat cu fum, șoferul camionului a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la spital.

Camionul încărcat cu legume și fructe proaspete aparținea unui operator de transport olandez și se îndrepta spre nord din direcția Danemarca. Autotractorul Scania R 500 a ars complet, însă semiremorca a fost salvată.

VEZI ȘI: Ford Transit Connect facelift disponibil cu motor de 1.0 litru Ecoboost

În urma incidentului, drumul spre nord, între Waltershof și Bahrenfeld a fost închis.

În timpul operațiunilor de salvare și stingere a incendiului, sensul opus de mers a fost și el afectat, astfel că, poliția a luat decizia de a închide o bandă.

Din aceeași categorie...

Back to top button