Camioane

Un camion și un parapantist actori în cel mai recent film Volvo Trucks

După balerină, Van Damme, hamsterul Charlie și micuța Sophie, Volvo Trucks revine cu “The Flying Passenger”, cel mai nou film din seria Live Test, ai cărui protagoniști sunt un camion și un parapantist.

Noul film din seria Live Test de la Volvo Trucks, reprezintă o premieră absolută, fiind pentru prima dată când un parapantist și un camion sunt pe cale să facă o cascadorie incredibilă.

Evident că, Volvo Trucks nu produce aceste teste live de amorul artei, mai ales când te și costă o avere, ci urmărește să-și promoveze camioanele și sistemele sale într-un mod cât mai spectaculos.

Un camion și un parapantist actori în cel mai recent film Volvo Trucks

Spre exemplu, în noul proiect din seria Live Test, performanța unică a lanțului cinematic este pusă la încercare prin conectarea unui parapantist la un autocamion Volvo FH. Camionul trebuie să mențină parapantistul în aer în timp ce rulează pe drumuri sinuoase de munte, iar acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul transmisiei I-Shift Dual Clutch.

Astfel, dacă ne întrebați pe noi, actorul principal al filmului este lanțul cinematic unic de la Volvo Trucks ce include transmisia I-Shift Dual Clutch, care oferă o manevrabilitate excelentă, menținând totodată un consum de combustibil redus.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks ” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Orice șofer de camion știe cât este de dificil să menții viteza de croazieră când conduci în zone deluroase. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de un motor și o cutie de viteze care permit o manevrabilitate extraordinară. “The Flying Passenger” este un test care demonstrează extraordinara performanță și manevrabilitate a lanțului nostru cinematic, recent îmbunătățit.[/perfectpullquote]

Camion Volvo FH folosit în acest film este echipat cu motorul Euro VI D13 și cutia de viteze I-Shift Dual Clutch. Tehnologia cu dublu ambreiaj permite schimbarea treptelor de viteză fără întreruperea transmiterii cuplului atunci când schimbarea treptelor se face în condiții dificile de drum.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Staffan Wendeberg, Product Manager pentru Volvo FH” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]I-Shift Dual Clutch permite un condus lin, în timpul deplasării în trepte de viteză superioare şi la turații reduse.[/perfectpullquote]

Printre succesele de talie mondială apărute anterior se numără „The Epic Split”, „Look Who’s Driving” și „The Hamster Stunt”.

Filmul „The Flying Passenger” va avea premiera pe 29 noiembrie, și va putea fi urmărit pe platformele digitale ale producătorului suedez.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button