Știri

Un gest frumos pentru șoferii blocați în parcări

Sărbătorile de iarnă reprezintă un bun prilej de a petrece momente de bucurie și calitate alături de familie și prieteni, însă nu toți dintre noi au acest noroc, o bună parte dintre șoferii de camion fiind la datorie.

Sute de șoferii de camion sunt blocați, în fiecare an, în parcările de pe întreaga rețea de autostrăzi din Europa, din cauza restricțiilor de circulație din perioada sărbătorilor de iarnă, fiind astfel departe de familiile lor. Acești șoferi de camion sunt cei care asigură aprovizionarea la timp a magazinelor și depozitelor cu alimente în această perioadă a anului și nu în ultimul rând a cadourilor pentru cei dragi, motiv pentru care merită apreciați și respectați. Majoritatea dintre aceștia provin din țări est-europene, au camioanele încărcate sau trebuie să încarce imediat după ridicarea restricțiilor, și din acest motiv nu pot părăsi camioanele.

Și pentru a nu se mai simți singuri în parcările de camioane de pe A1 lângă Wildeshausen, o mână de voluntari cu suflet mare de la mai multe asociații din Germania, le-au oferit acestora în a doua zi de Crăciun, cârnați, cartofi, mere și ciocolată.

Un gest frumos pentru șoferii blocați în parcări

Ne-ar plăcea ca astfel de inițiative să fie luate la nivel local și de către principalele asociații de transport din România, evident, cu sprijinul unor parteneri. Cu siguranță nimeni n-ar spune nu unei astfel de inițiative. Nu trebuie să uităm că sărbătoarea Crăciunului este bucuria de a darui.

Și că tot am atins acest subiect, vrem să vă anunțăm că o parte din premiile dăruite în cadrul concursului #camionuldecraciun au ajuns la câștigători.


Descarcă revista online infoTrucker –
https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button