Eveniment

Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

MHS Truck & Bus, unic importator al mărcii MAN în România, a inaugurat la Oradea cel de-al 9-lea centru de vânzări și service MAN, din cadrul rețelei sale naționale.

Pe 10 iulie, MHS Truck & Bus a inaugurat, la Oradea, cel de-al 9-lea centru de vânzări și service MAN, din cadrul rețelei sale, care mai cuprinde locațiile din București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța și Bacău.

Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

De asemenea, în cadrul rețelei funcționează și cinci parteneri de service autorizați în Iași, Slatina, Oradea, Piatra Neamț și Baia Mare, astfel asigurându-se o acoperire națională completă. Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, la aproximativ 4 km de punctului de trecere a frontierei Borș.

Acesta  se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9200 mp sunt destinați parcării  camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.

„Decizia de a inaugura sediul de la Oradea în această perioadă dificilă a venit din dorința de a susține sectorul de transport românesc și de a genera noi locuri de munca în zona respectivă.“ a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.

Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

Centrul de service MAN de la Oradea dispune de 4 canale de lucru și un canal destinat verificării ITP. În atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialiștii productivi care vor efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și ITP, respectiv un număr de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, în această unitate desfășurându-și activitatea un număr total de 24 de angajați.

VEZI ȘI: Elveția interestă de alinierea legislației naționale la Pachetul de Mobilitate

Clădirea a fost construită conform standardelor actuale MAN, iar atelierul este autorizat pentru lucrări de service pentru mărcile MAN și Neoplan, cu posibilitate de extindere pentru divizia de vehicule comerciale ușoare MAN TGE.

Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

Atelierul MAN din Oradea va funcționa în concordanță cu măsurile de siguranță în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virsului SARS-COV-2, la fel ca întreaga rețea națională de ateliere service MHS Truck Service.

„Valoarea investiției în atelierul MAN din Oradea se ridică la 4 milioane euro și reprezintă un pas important în dezvoltarea rețelei de service și a mărcii MAN în România”, a completat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

MHS Truck Service Oradea va oferi clienților săi, pe lângă serviciile de service, servicii de vânzare camioane noi și rulate, servicii de Service24, contracte de service, vânzare piese de schimb originale și accesorii MAN, campanii permanente pentru piesele de schimb originale MAN, programul de garanţie extinsă a pieselor de schimb, oferte speciale trimestriale de soluții complete de reparații (pachete pentru piese de schimb și manoperă adecvate produselor și sezonului), precum și tarife speciale de manoperă pentru vehicule cu vechime mai mare de 6 ani.

Emil Hurezeanu, Ilie Gavril Bolojan și Bátori Géza printre invitați
La evenimentul de inaugurare de la Oradea au fost prezente oficialități din cadrul Guvernului României, oficialități locale, precum și oficialități din partea producătorului MAN Truck & Bus.

Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

Printre acestea s-au numărat Marilen-Gabriel Pirtea, Deputat și Rector al Universității de Vest din Timișoara, Dragoș CL Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Germania, George Gabriel Bologan, Ambasadorul României în Italia, Ilie Gavril Bolojan, primarul orașului Oradea, Bátori Géza, primarul orașului Borș, Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și Goeran Nyberg, Executive Board Member for Sales & Marketing la MAN Truck & Bus, care a transmis un mesaj video.

Prezent în cadrul evenimentului, Dragoș CL Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, a declarat:

„MAN Truck & Bus unește activitățile de digitalizare ale tuturor sectoarelor de activitate într-o unitate nouă, puternică. În acest context, la nivelul companiei, se promovează masiv strategia de digitalizare a MAN Truck & Bus și implementarea acesteia, atenția fiind concentată pe optimizarea și îmbunătățirea proceselor interne, deoarece digitalizarea, ca și concept, schimbă nu numai produse și servicii, dar și compania în sine. Orientarea noastră către un viitor digital joacă un rol decisiv pentru competitivitatea viitoare a producătorilor de autovehicule comerciale și nu numai și avand ca rol accelerarea transformării, de la producători de autovehicule comerciale la furnizori de soluții inteligente de transport.”

Din aceeași categorie...

Back to top button