LogisticaȘtiri

Un nou hub Palletways se construiește în Germania

Palletways a anunțat că a început să se lucreze la noul hub Knüllwald-Remsfeld din Germania precum și la extinderea platformei din Italia, investițiile ridicându-se la zece milioane de euro.

Noul hub german va deveni operațional până în primăvara lui 2016. Acesta va fi construit în zona industrială de Knüllwald-Remsfeld, în centrul Germaniei. Noua platforma va acoperi o suprafață de 50.000 de metri pătrați, cu un depozit de 7.200 de metri patrati si o parcare pentru 90 de masini.

Comparativ cu actual hub din Homberg, acesta va oferi o capacitate de trei ori mai mare. În plus, alte 50.000 de metri pătrați adiacenți pot fi folosiți pentru sortarea de servicii logistice, înainte de viitoarele extinderi.

Un nou hub Palletways se construiește în Germania

De asemenea, Palletways, compania de transport expres a paleților, îmbunătățește rețeaua din Italia, adăugând 2.400 de metri pătrați hub-ului din Bologna, care ajunge astfel la o suprafață totală de 22.000 de metri pătrați.

În perioada acestui an, compania a extins rețeaua europeană din Polonia, statele baltice, Bulgaria și România. Astăzi, se mută peste 33.000 paleti pe zi în Europa fiind estimată o extindere a volumelor transfrontaliere de ordinul a 50% pentru acest an.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button