Un nou serviciu intermodal deschis între Turcia și Olanda via Italia

Un nou serviciu intermodal deschis între Turcia și Olanda via Italia

Din 8 ianuarie 2019, compania P&O Ferrymasters a anunțat lansarea unui nou serviciu intermodal între Turcia și Olanda via Italia.

Acest nou serviciu intermodal face parte din programului de extindere a activităților P&O Ferrymasters din Turcia, unde compania a deschis o filială în vara anului trecut.

Noul serviciu intermodal conectează porturile Pendik, Ambarli și Mersin din Turcia cu Rotterdam și Zeebrugge via portul Trieste din Italia.

Rută se bazează pe noua conexiune intermodală portul Trieste și cele din Rotterdam și Zeebrugge, care are o frecvență de șase călătorii pe săptămână în ambele direcții, oferind perioade de tranzit extrem de competitive de mai puțin de o săptămână între Turcia și principalele centre de logistică ale Europei.

Clienții P&O Ferrymasters vor fi sprijiniți de unul dintre experții vamali locali ai companiei din Turcia pentru a facilita importul și exportul de bunuri către și dinspre această țară. Noua conexiune permite transportul mărfurilor periculoase cu o sarcină utilă de până la 25 de tone pe fiecare unitate încărcată.

VEZI ȘI: DSV operează 1.000 de camioane MAN în Marea Britanie

P&O Ferrymasters este un furnizor paneuropean lider de soluții logistice.

Compania deservește 21 de locații strategice în 13 țări de pe întregul continent, operând legături rutiere, feroviare și maritime integrate printr-o flotă de 5.000 de remorci și containere.

Compania deține, de asemenea, un terminal feroviar în orașul Oradea, care facilitează continuitate circulației mărfurilor către Marea Britanie din țările asiatice prin intermediul „Drumul Mătăsii”.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.