Un nou sistem common-rail de la Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE:DLPH) lansează o nouă serie de sisteme Common Rail, incluzând injectoare diesel solenoid, pompe de injecţie, Unităţi de Control a Motorului (ECU – Engine Control Unit) şi rampe comune pentru vehicule de categorie mica şi medie, create pentru a întâmpina provocările majore din piaţa cu care se confruntă marii constructorii de maşini la nivel global.

Nouă familie de tehnologii, care va fi disponibilă spre finalul acestui an pe noul motor al unui mare constructor de maşini european, a fost prezentată cu ocazia celui de-al 35-lea Simpozion Internaţional de la Viena, care a avut loc în perioada 8-9 Mai la Congress Center, Hofbug – Austria.

Un nou sistem common-rail de la Delphi

„Această nouă serie modulară şi ultra-performanta de sisteme common-rail va ajuta marii constructori de maşini să crească eficienţa consumului de combustibil. Conceptele inovatoare ale inginerilor noştri sunt dedicate să îi ajute pe clienţii noştri în atingerea standardelor din ce în ce mai stricte în ceea ce priveşte emisiile, păstrând totuşi şi nivele de performanţă aşteptate de clienţi”, a spus John Fuerst, preşedintele Delphi Diesel Systems.

Abordarea modulară a sistemului cu rampa comună permite un design robust cu performante care corespund diverselor cerinţe ale motoarelor. Caracteristicile integrate şi inovative oferă perspective noi în ceea ce priveşte performantele şi designul motoarelor diesel. Nouă serie de produse de injecţie diesel oferă performanţe ridicate la presiuni de injecţie crescute de până la 2.500 de bari, scurgeri reduse şi o optimizare la injecţia multiplă, injectoarele fiind capabile să realizeze până la noua injecţii pe ciclu.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.