Știri

Un nou sistem de blocuri optice disponibil pe camioanele Scania

Prestigiosul producătorul suedez de camioane din Södertälje a anunțat lansarea unui nou sistem de faruri disponibil pe modelele sale.

Un nou sistem de blocuri optice disponibil pe camioanele Scania

Atunci când vine vorba de camioanelor, siguranța pe drum este la fel de importantă ca sosirea la timp.

Un bun iluminat pe timp de noapte ajută șoferii de camion să fie în siguranță și văzuți de ceilalți participanți la trafic, astfel încât, aceștia să știe de intențiile lor.

Noile blocuri optice Scania oferă operatorilor de flote o gamă largă de opțiuni pentru a-i ajuta să conducă în condiții de siguranță, indiferent de condițiile de drum.

Astfel, pe lângă gama existentă de faruri cu bec H4 și Xenon, Scania a lansat noul sistemul de blocuri optice cu bec H7. Cele mai noi faruri introduse de Scania sunt asemanătoare ca aspect cu cele cu Xenon.

Acestea sunt fabricate cu lentile din sticlă transparentă, fapt ce impiedică mătuirea prematură și permit o mai bună iluminare.

O altă noutate în ceea ce privește iluminarea o reprezintă și integrarea sistemului DRL (lumini de zi) cu LED în blocul optic propriu-zis, astfel că, după această restilizare în bara se pot monta două proiectoare de ceață.

Scania a decis să folosească tehnologia LED, doarece aceasta are o durată de viață semnificativ mai lungă decât becurile clasice.

Un nou sistem de blocuri optice disponibil pe camioanele Scania

Din aceeași categorie...

Back to top button