Știri

Un pod rutier de lângă Savona s-a prăbușit din cauza alunecărilor de teren

Un pod rutier al autostrăzii A 6 în apropiere de Savona s-a prăbușit din cauza alunecărilor de teren provocate de ploile masive căzute în weekend în Italia.

Un pod rutier de lângă Savona s-a prăbușit din cauza alunecărilor de teren

Conform unui raport, un pod rutier al autostrăzii A 6 din apropierea orașului Savona, regiunea Liguaria, din nord-vestul Italiei, s-a prăbuști ca urmare a alunecări de teren cauzate de ploilor masive căzute în Italia.

Potrivit presei locale, pompierii și echipajele de intervenție rapidă nu au identificat victime în apropierea locului în care s-a prăbușit podul rutier al autostrăzii care leagă Torino de Franța. Cu toate acestea, echipele au intervenit cu câini special antrenați și cu elicoptere pentru a verifica încă o dată zona.

VEZI ȘI: Cinci tronsoane de autostradă din Austria au fost scutite de taxă

În ultimele două săptămâni, ploile au căzut abundent în Italia, iar echipajele au fost nevoite să intervină în mai multe regiuni. Spre exemplu, în zona Piedmont, o femeie este dată dispărută după ce mașina sa a fost luată de apele unui râu care a ieșit din matcă.

Cea mai afectată regiune este Alessandria, la sud de Torino. 200 de oameni au fost evacuați, iar alte 600 de persoane sunt izolate. Alte 500 de persoane au fost evacuate din Aosta Valley, drumurile fiind închise întrucât există pericol de alunecări de teren.

Din aceeași categorie...

Back to top button