Utilitare ușoare

Un prototip electric Ford F-150 a tractat peste 450 de tone

Un prototip electric Ford F-150 a tractat o garnitură de tren formată din 10 vagaone double-decker, încărcate cu peste 450 tone de marfă.

Ford are planuri clare în ceea ce privește pick-up-urile din Seria F, care vor primi motorizări din noua eră.

În prima parte a anului viitor, americanii vor lansa o versiune hibridă a lui F-150, iar spre finalul lui 2020 sau cel târziu în prima parte a lui 2021, Ovalul Albastru va lansa o variantă electrică a lui F-150.

Pentru a demonstra intențiile clare ale companiei, Ford a pregătit un clip extrem de interesant.

Un prototip electric al lui F-150 a tractat o garnitură formată din 10 vagaone duble încărcate cu alte 42 de exemplare F-150 echipate cu motoare convenționale. În total, încărcătura a depășit 450 de tone. Demonstrația celor de la Ford a fost făcută de Linda Zhang, inginerul-șef al proiectului F-150.

VEZI ȘI: Problema restricțiilor sectoriale pentru camioane din Tirol pe masa Comisiei Europene

În acest moment există foarte puține informații cu privire la versiunea electrică a lui Ford F-150. Nu există informații nici despre motorul sau motoarele electrice pe care americanii au de gând să le implementeze și nici despre pachetul de baterii.

Cu toate acestea, Ford îi liniștește pe fanii pick-up-urilor menționând faptul că ambele versiuni electrificate ale lui F-150 vor avea rezistența și capacitatea pe care toți clienții le așteaptă.

Din aceeași categorie...

Back to top button