Un Scania R 620 V8, legătura în lanțul de producție al minei de aur Veladero

Un Scania R 620 V8, legătura în lanțul de producție al minea de aur Veladero
În Anzii argentinieni, la peste 4.000 m deasupra nivelului mării, un camion Scania R 620 V8 este o legătură importantă în lanțul de producție al minei de aur Valdero.

Misiunea sa este să „hrănească” camioanele rigide de mină care consumă tone de lichid de răcire special pentru a-și face treaba.

Un Scania R 620 V8, legătura în lanțul de producție al minei de aur Veladero

Andrés Martinez este cel care zilnic urcă la bordul camionului Scania al minei de aur Valdero. În cadrul acestui loc, peste 4.400 de oameni muncesc, iar zilnic sunt extrase peste 80.000 de tone de minereu.

Înainte de marea ascensiune, Andrés Martínez își verifică camionul și încarcă cele necesare pentru a porni către punctul final de livrare. În momentul pornirii, acesta se află la altitudinea de 640 de metri, iar până la punctul final are de urcat 3.500 de metri.

MTZ Transport are un singur Scania V8, dar este utilizat pentru cele mai solicitante operațiuni ale companiei. Puternic și de încredere, niciun alt camion din flota MTZ nu poate funcționa la fel de bine la aceste altitudini.

VEZI ȘI: Scădere minoră în dreptul vânzărilor Volkswagen Vehicule Comerciale în prima jumătate

La miezul zilei, camionul Scania R 620 V8 livrează containerele cu lichid de răcire. Lichidul este transferat către un alt autovehicul Scania dotat cu un rezervor de 973 de litri și cu o pompă pentru umplerea mașinăriilor care „toacă” minereul extras zilnic.

Cu o înălțime de 10 metri, un motor de 79 litri și 250 de tone capacitate de încărcare, aceste vehicule funcționează non-stop 24 de ore, 365 de zile ale anului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.