Știri

Un șofer bulgar a rămas blocat după ce s-a bazat pe GPS

Un șofer bulgar de camion a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a-și putea continua drumul, după ce acesta s-a bazat exclusiv pe GPS și a rămas blocat pe un drum din Wiesing.

Joi, 19 noiembrie, a fost agitație mare pe străduțele din Wiesing, un orășel din regiunea austriacă Tirol, după ce traficul a fost blocat de un șofer bulgar de camion, în vârstă de 55 de ani, care s-a bazat exclusiv pe GPS și a ajuns pe străduțele înguste ale orașului.

Un șofer bulgar a rămas blocat după ce s-a bazat pe GPS

La un viraj mai strâns în ușoară urcare, cu trecere la nivel cu cale ferată, a rămas blocat și a doborât și un semafor. Șoferul transporta un container cisternă, cu greutatea de 23 de tone, încărcat cu un liant chimic, ce trebuia să ajungă în Italia.

VEZI ȘI: Poliția din Tirol verifică camioanele pentru a vedea dacă sunt echipate de iarnă

Incidentul s-a petrecut la ora 8 dimineața, iar la ora 10 o echipă de intervenție a pompierilor, formată din 18 oameni, au început operațiunea de repunere pe drum a camionului.

Timp de 6 ore, pe tot parcursul operațiunii, a fost blocat traficul feroviar Zillertalbahn, o cale ferată turistică cu un traseu de 32 km de-a lungul văii râului Ziller, de la Jenbach până la Mayrhofen, în zona Tirolul din Austria.

Ai avut vreodata probleme cu navigația și ai ajuns într-un alt loc?

Din aceeași categorie...

Back to top button