Știri

Un șofer de camion belorus mort și un altul rănit grav în urma unui accident pe A 7 în Germania

Un șofer de camion belorus mort, un altul rănit grav și o mașină de poliție complet distrusă, acesta este bilanțul unui grav accident de circulație petrecut marți pe autostrada A 7 din Germania.

Pe 23 iulie 2019, dimineața, pe autostrada A 7 între Drispenstedt și Hildesheim, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două camioane și o mașină de poliție.

Un șofer de camion belorus mort și un altul rănit grav în urma unui accident pe A 7 în Germania

Conform unui raport al poliției din Hildesheim, un echipaj de poliție s-a deplasat pe autostradă pentru a acorda asistență unui șofer de camion belorus care a făcut o pană de cauciuc, acesta fiind blocat pe banda de urgență.

Ofițerii au oprit mașina de poliție pe prima bandă, în partea din spate a camionului, și au început să marcheze zona corespunzător pentru a-i avertiza pe ceilalți șoferi. Înainte să finalizeze operațiunile de marcare și avertizare, un șofer de camion în vârstă de 50 de ani a observat prea târziu mașina de poliție și a intrat direct în ea.

Cei doi polițiști, de 22 și 35 de ani, aflați la fața locului, au reușit să sară din fața camionului peste glisiera de protecție și s-au salvat.

Din păcate, șoferul de 36 de ani, originar din Belarus, care încerca să repare pana de cauciuc nu a reușit să se salveze și a fost prins între mașina de poliție și camionul său oprit pe banda de urgență. Acesta a fost transportat la spital, însă a decedat marți seara din cauza rănilor provocate în accident.

VEZI ȘI: Filmați în cabină în timpul mersului pentru a vedea dacă aceștia utilizează telefonul mobil la volan

Șoferul camionului care a acroșat mașina de poliție a avut doar răni ușoare.

Traficul pe direcția sud de pe autostrada A 7 a fost oprit timp de câteva ore, iar în coada formată s-a petrecut un alt incident.

Un șofer de camion belorus mort și un altul rănit grav în urma unui accident pe A 7 în Germania

Astfel, un camion care se deplasa foarte încet în zona blocajului a fost lovit din spate de un camion care venea cu viteză. Șoferul camionului din față nu a avut nicio problemă, dar șoferul care a cauzat accidentul a fost transportat cu răni grave la spital.

A 7, între Drispenstedt și Hildesheim, a fost închisă complet până la ora 18:00, iar primele estimări arată că pagubele în urma celor două accidente sunt de aproximativ 250.000 euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button