Știri

Un șofer de camion maghiar și-a pierdut cumpătul în zona Calais (VIDEO)

Un șofer de camion maghiar și-a pierdut cumpătul și a îndreptat camionul spre migranții aflați în zona portului Calais, întreaga scenă fiind surprinsă de camera on-board din cabina acestuia.

Imaginile rupte parcă din jocul video Carmageddon, au fost surprinse în seara zilei de 25 noiembrie 2015, pe autostrada A216 ce duce spre port Calais. Deși comportamentul șoferului de camion maghiar este unul condamnabil, acesta scoate în evidență starea de spirit a celor care se lovesc frecvent de problema migranților din zona portului francez.

În clipul care a ajuns viral pe Internet și a împărțit opinia publică în două tabere, se poate observa cum șoferul de camion maghiar, scos din minți de situația din zonă, îndreaptă la un moment dat camionul spre migranții aflați pe șosea cu scopul de a semăna puțina panică printre aceștia. De asemenea, imaginile au suprins și riposta migranților care au aruncat cu obiecte înspre camion și au arătat semne obscene.

Un șofer de camion maghiar și-a pierdut cumpătul în zona Calais (VIDEO)

Deși autoritățile franceze au dat garanții că problema migranților de la Calais este pe cale să fie rezolvată, video-ul postat pe YouTube chiar de protagonistul acestuia, arată că situația nu este nici pe departe rezolvată, în imagini fiind surprinși zeci de migranți aflați pe drum dar și alți șoferi de camion la fel de nervoși de prezența acestora în zona portului Calais.

Principalul motiv pentru care șoferii de camion au devenit agresivi este faptul că, pentru fiecare migrant găsit în camion, aceștia primesc o amendă de mii de euro, inclusiv pot face închisoare. În plus, fiecare acțiune a migranților de a trece ilegal în Anglia este urmată de perturbări ale traficului, generând ore sau chiar zeci de ore de așteptare ale camioanelor.

Toți migranții aflați în zona portului Calais sunt interesați să treacă în Marea Britanie. Cum măsurile de securitate la Eurotunnel au fost crescute singura cale de acces în Regatul Unit pentru aceștia a rămas pe rutier, în camioanele care așteaptă îmbarcarea la feribot.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button