Știri

Un șofer de camion ucrainean beat a provocat un accident în Austria

Un șofer de camion ucrainean cu alcoolemie 2.5 la mie a provocat un accident rutier pe autostradă în Austria, în zona Lungau, pe direcția de mers spre Salzburg.

Un șofer de camion ucrainean, în vârstă de 51 de ani, a ieșit cu camionul de pe carosabil și a distrus balustrada de protecție, după care a rămas blocat în șanțul de pe marginea autostrăzii.

Un șofer de camion ucrainean beat a provocat un accident în Austria

Accidentul s-a petrecut vineri, 18 octombrie, pe autostrada Tauern, între St. Michael și Zederhaus, pe direcția de mers spre Salzburg, și nu s-au înregistrat victime.

Ucraineanul a fost transportat de urgență la spital, unde, după primele teste, medicii au înregistrat o alcoolemie de 2.5 la mie alcool în sânge.

În momentul accidentului a fost distrus rezervorul mașinii, iar motorina s-a scurs în pământul din zonă.

VEZI ȘI: Forța de muncă calificată din afara UE acceptată în Germania

Forțele de intervenție ajunse la fața locului au intervenit rapid, evitându-se astfel producerea unui incediu. Ulterior, toată zona contaminată cu motorină a fost curățată.

Șoferul de camion ucrainean a fost externat în cursul zilei de luni și va răspunde penal pentru faptele sale. În plus, acesta va suporta toate costurile pentru refacerea gardurilor distruse, dar și pentru curățarea ecologică a zonei.

Din aceeași categorie...

Back to top button