Știri

Un șofer român a efectuat 40 de curse având permisul suspendat

Poliția din regiunea Rheinland-Pfalz a depistat în cadrul unui control un șofer român de camion care a efectuat 40 de curse având permisul suspendat.

Luni, 3 august, în jurului orei 12:00, în cadrul unei acțiuni de control a camioanelor de pe autostrada A61, agenții de poliție din Ruchheim au oprit pentru verificări, în parcarea Kurzgewann, un camion cu semiremorcă înmatriculat în România, care se deplasa în direcția Koblenz.

Un șofer român a efectuat 40 de curse având permisul suspendat

Conform comunicatului de presă emis de poliția Rheinland-Pfalz, la volanul camionului se afla un șofer român, în vârstă de 46 de ani, care le-a prezentant polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile din România. La o verificare mai amănunțită în baza de date federală, aceștia au constatat că șoferul nu mai avea drept de conducere din 2019.

VEZI ȘI: PitPoint a redeschis stația de gaz natural lichefiat din Zwolle

Conform deciziei judecătorești, șoferul trebuia să predea permisul de conducere, dar nu a făcut acest lucru, așa că agenții de poliției au reținut imediat permisul acestuia.

În urma verificării datelor înregistrate de aparatul tahograf s-a constatat că șoferul a făcut 40 de curse la volanul camionului în care a fost oprit, fără să aibă dreptul de a mai conduce.

Șoferului i s-a interzis să-și continue drumul și cazul a fost preluat de procuratura din Frankenthal.

Din aceeași categorie...

Back to top button