Un șofer român de autoutilitară a ajuns pe munte în Tirol, în loc de Bologna

Un șofer român de autoutilitară a ajuns pe munte în Tirol în loc de Bologna
Un șofer român de autoutilitară, angajat la o firmă de curierat, s-a bazat orbește pe GPS și a ajuns pe munte în Tirol, în loc să livreze marfa în Bologna.

Un șofer român de autoutilitară, care trebuia să livreze pachete pentru Amazon la Bologna, via Reschen, a fost tradat de sistemul de navigație, ajungând în regiunea muntoasă Landecker Hausberg Thial din Tirol, unde a rămas blocat.

Un șofer român de autoutilitară a ajuns pe munte în Tirol, în loc de Bologna

Acesta a avut nevoie de intervenția pompierilor austrieci pentru a scoate vehiculul blocat în noroi, deoarece drumul Gramlachweg pe care a intrat este închis pentru moment din cauza lucrărilor de construcție la galeria Schlossgalerie, acesta fiind deschis doar pentru pietoni și bicicliști.

VEZI ȘI: Acțiuni ample de control privind greutatea maximă admisă în zona Bochum

Conform raportului pompierilor, șoferul român a fost nevoit să intre pe un drum forestier care se înfunda în pădure, fără nicio altă rută de acces. Christian Mayer, comandantul grupului de pompieri, a precizat că semnalizarea drumului era vizibilă și că semnele indicau clar un drum forestier care se înfundă și că este interzisă circulația vehiculelor comerciale.

Șoferul român a rămas blocat în noroi pe drumul forestier și după mai multe încercări nereușite de a scoate vehiculul și de a se întoarce, a fost nevoit să solicite ajutorul pompierilor și poliției.

Patru echipaje de pompieri au ajuns la locul incidentului și au lucrat timp de aproape două ore pentru a scoate autoutilitara Fiat Ducato din noroi. Șoferul a fost nevoit să schimbe una din roți, avariată în timpul manevrelor, și abia apoi a putut să-și continue drumul spre Italia.

Follow #infotrucker