Știri

Un șofer ucrainean circula de 5 ani prin Europa cu permis fals de camion

Un șofer ucrainean, care a circulat de cel puțin 5 ani pe drumurile din Europa cu un permis fals de camion, a fost prins de poliție în zona Hamburg.

În cadrul unei acțiuni de control derulată de poliția germană din zona Hamburg, a fost depistat un șofer ucrainean de camion, în vârstă de 35 de ani, care circula cu un permis fals.

Un șofer ucrainean circula de 5 ani prin Europa cu permis fals de camion

La o verificare mai amănunțită s-a constatat că ucraineanul conducea prin Europa de cel puțin 5 ani fără să dețină un permis de conducere valabil pentru camion.

Șoferul conducea, în momentul în care a fost oprit, un camion frigorific al unei firme poloneze și le-a prezentant agenților de control un permis de conducere ucrainean.

Aceștia au realizat că este un permis fals și au trecut la verificări suplimentare.

VEZI ȘI: Atenție la transportatorii rutieri care au polițe de asigurare în Bulgaria!

Aceștia au constatat că în baza permisului fals a obținut diverse calificative, atât în Polonia, cât și în Ucraina, doar că acesta nu a urmat cursurile unei școli de șoferi pentru camioane și nu a susținut niciodată un exament pentru un astfel de permis.

Șoferului i s-au confiscat actele false și i s-a interzis să-și continue cursa.

După plata unei amenzi cauțiune în valoare de 1.000 de euro, acesta a fost eliberat din arestul poliției, urmând să răspundă conform legii pentru acțiunile sale.

Din aceeași categorie...

Back to top button