Un start reuşit în 2014 pentru producătorul MAN

„Leul“ munchenez, MAN, a pășit cu succes în anul 2014 primind numeroase comenzi de volum, din care în jur de 500 autocare și 1600 camioane. „Comenzile sunt o dovadă de încredere. Clienții apreciază calitatea, fiabilitatea și eficiența produselor noastre. Avem soluțiile potrivite pentru a profita de mașini și instalații economice și ecologice“, spune Dr. Georg Pachta-Reyhofen, purtătorul de cuvânt al conducerii MAN SE.

Comenzi de volum la MAN Truck & Bus

Un start reuşit în 2014 pentru producătorul MAN

În sectorul de autovehicule comerciale, MAN a câștigat recent mai multe licitații importante pentru autobuze de oraș. Companii de transport din Budapesta, Viena, Stockholm, Tallinn, München, Nürnberg și Düsseldorf își exprimă încrederea în MAN în procesul de modernizare a flotelor de autobuze pentru serviciul public de transport persoane:

  • Ungaria: Compania de transport Volánbusz Zrt. a lansat la MAN o comandă de 106 autobuze de oraș MAN Lion´s City, care vor fi puse în serviciu, în 2014. Acesta este cel mai mare contract pentru autobuze de oraș, din Ungaria.
  • Austria: Operatorul de transport Dr. Richard a comandat 64 autobuze MAN Lion´s City. Compania operează în serviciul liniilor de transport vieneze și își pune încrederea de 40 ani în autovehiculele MAN.
  • Suedia: Compania de transport Keolis Sverige AB își extinde flota cu 181 MAN Lion´s City. Toate unitățile vor opera în Stockholm și îndeplinesc cel mai strict standard de poluare Euro 6.
  • Estonia: MAN livrează societății de transport public din capitala Estoniei, Tallinna Linnatranspordi AS (TLT), 20 autobuze Lion´s City LE, dar și 20 autobuze articulate Lion´s City GL. Aceste autovehicule completează din noiembrie 2013 parcul auto al TLT, compus din 420 autobuze.
  • Germania: În 2014, se va moderniza și se va extinde și oferta de autobuze a companiei de transport din München (MVG): SWM, firma mamă a MVG, a lansat către MAN o comandă de 60 autovehicule (48 autobuze și 12 remorci). MAN a ieșit câștigător într-o licitație la nivel european, volumul de investiții depășind 16 milioane Euro.

Düsseldorfer Rheinbahn AG a achiziționat la începutul lunii februarie 45 autobuze MAN Lion’s City G. Autobuzele de linie articulate, cu trei uși, contribuie substanțial la modernizarea transportului public în orașul Düsseldorf.

MAN a primit comenzi de volum și în producția de camioane:

  • Rusia: La începutul lunii februarie, la serviciul de parcări din Moscova vor începe să lucreze 260 mașini de tractare MAN TGL. Printre producătorii din UE, MAN este deja a patra oară consecutiv lider de piață în Rusia.
  • Emiratele Arabe Unite: Societatea constructoare arabă, Saif Bin Darwish, a comandat 150 autotractoare cu gabarit mare de tipul MAN TGS WW 40.440 6×4, care sunt adaptate ideal la condițiile dure ale regiunii, on road și off road. Volumul comenzii depășește 10 milioane €. Compania operează cu un parc auto de 690 camioane și este client MAN de 35 ani.
  • Germania: MAN a încheiat un contract cu METRO LOGISTICS Germany GmbH pentru o comandă de peste 77 camioane. De asemenea, Ministerul de Interne își exprimă încrederea în MAN, atunci când achiziționează autovehicule adaptate pentru teren dificil în caz de catastrofe. A comandat 283 TGM de ultimă generație cu noul standard de emisii Euro 6. Aceste camioane speciale pot opera în situații de criză pentru decontaminare și aprovizionare cu apă.

Follow #infotrucker