infotraficTop News

Un tub al Tunelului Elba de pe A7 va fi închis timp de o lună

Un tub al Tunelului Elba de pe A7 (Hamburg) va fi închis traficului pe 31 ianuarie 2022, pentru lucrări de reabilitate și modernizare, care vor dura aproximativ o lună.

În 2002, Tunelului Elba de pe A7 i-a mai fost adăugat un tub, iar tot atunci a fost reînnoită și întreaga tehnologie de trafic a acestuia. La aproape 20 de ani distanță, tunelul de sub râul Elba are nevoie de o nouă modernizare. Acesta va fi reabilitat și echipat cu sistem de iluminare cu tehnologie LED.

Un tub al Tunelului Elba de pe A7 va fi închis timp de o lună

Potrivit centrului de control al Tunelului Elba, momentul este oportun, deoarece în nordul și sudul Tunelului Elba se desfășoară în prezent și lucrări de lărgire a autostrăzii A7 la opt benzi, patru pe fiecare sens. În acest fel, ar putea fi evitate restricții semnificative de trafic, spune Autobahn GmbH.

VEZI ȘI: O treime din șoferii străini care intră în Norvegia sunt din Ucraina sau Belarus

Cele trei benzi pe fiecare sens care există în prezent pe A7 vor rămâne, dar vor fi împărțite între tuburile tunelului. Devierea celor șase benzi va avea loc în timpul nopții de sâmbătă, 29 ianuarie, până duminică, 30 ianuarie. Traficul va fi oprit complet pentru circa 15 minute în jurul orei 01:00 AM.

Tubul trei se va închide complet, tuburile unu și patru rămân ca de obicei cu două benzi fiecare, iar prin tub doi traficul va fi în ambele sensuri.

Lucrările la tunel sunt așteptate să dureze până la sfârșitul lunii februarie.

Din aceeași categorie...

Back to top button