Una din ultimele Scania PGR produse la Zwolle a ajuns la Stummel Trans

Una din ultimele Scania PGR produsă la Zwolle a ajuns la Stummel Trans
Compania olandeză Stummel Trans din Meppel a cumpărat una din ultimele cabine Scania PGR produse de suedezi în fabrica din Zwolle, Olanda, anunță ttm.nl.

În luna aprilie, producătorul suedez anunța faptul că, uzina din Zwolle a produs ultima Scania PGR, iar una dintre ultimele camioane produse acolo a ajuns în curtea olandezilor de la Stummel Trans. Spunem, unul dintre ultimele modele, căci chiar ultimul a fost un Scania P 410.

Una din ultimele Scania PGR produse la Zwolle a ajuns la Stummel Trans

Camionul, un cap-tractor Scania P450 Highline, va fi utilizat de Stummel Trans pentru transportul laptelui pe drumuri provinciale înguste către fabricile de procesare din Friesland-Campina din nordul Olandei.

Pe lângă performanțele de consum și emisii reduse ale motorului de 13 litri cu SCR, care dezvoltă 450 CP și 2.350 Nm, compania olandeză a ales Scania PGR și datorită confortului ridicat și vizibilității ridicate, ușa fiind dotată cu geam în partea de jos. De altfel, într-un studiu privind cel mai mic unghi mort efectuat în Marea Britanie, cabina P a primit cel mai mare scor.

Axa frontală de 9 tone cu suspensie pe aer oferă un confort deosebit, iar indicatorul de încărcare de pe ambele axe previne supraîncărcarea.

VEZI ȘI: Lufthansa Cargo taxează cu 12 euro procesarea scrisorilor de transport aerian (AWB) tipărite

Fiind printre ultimele unități Scania PGR produse în uzina din Zwolle, Scania a acordat o atenție în plus acestora.

Din 2004 până în prezent, Scania a livrat peste 800.000 de camioane Scania PGR a căror cabine au fost produse în Suedia și fabrica din Zwolle.

În ultimii ani, fabrica a trecut printr-un proces major de modernizare pentru a putea permite producția noilor cabine Scania.

Follow #infotrucker